Το τηλεπαιχνίδι «My Man Can» επιστρέφει στην συχνότητα του ΣΚΑΪ και οι υπεύθυνοι του σταθμού φαίνεται να έχουν βρει στο πρόσωπο του Φάνη Λαμπρόπουλο τον νέο παρουσιαστή του σόου. Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και ο δημοσιογράφος Στέλιος Δρουμαλιάς συνάντησαν τον Φάνη Λαμπρόπουλο ο οποίος και ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει στο ΣΚΑΪ την εκπομπή «My man can».

Με χιουμοριστική διάθεση, ο Φάνης Λαμπρόπουλος είπε αρχικά: «Πίεσέ με, πίεσέ με για να πάρεις την πληροφορία».

Στην πορεία, ο κωμικός τόνισε: «Καλή επιτυχία να μου πείτε. Καταλαβαίνεις ότι πίσω από αυτά κρύβονται συμφέροντα και συμβόλαια εκατομμυρίων. Δεν μπορώ να πω πολλά. Μακάρι να γίνει. Βέβαια, μιλώ με πολλά κανάλια. Καμία φορά δεν πρέπει να λες ότι έχεις κλείσει, αλλά όλα καλά. Δεν μπορώ να βγω και να πω κάτι δημόσια γιατί υπογράφονται μέσα ρήτρες».

Μετά από επιμονή του ρεπόρτερ, ο Φάνης Λαμπρόπουλος, είπε: «Είμαι καινούριος σε αυτό και άμαθος και δεν ξέρω αν πρέπει να πω κάτι. Αν γίνει οποιοδήποτε τηλεπαιχνίδι, ξέρουμε ότι είμαι ο κατάλληλος παρουσιαστής. Χωρίς να έχω κάνει τηλεόραση, νομίζω πως θα το κάνω καλύτερα από ότι το έκανα πριν τρία χρόνια».

Πότε θα προβάλλεται

Το My Man Can σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γρηγόρης Μελάς στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Σαββατοκύριακου «θα είναι μία φορά την εβδομάδα και μάλλον προς το βράδυ. Θα ξεκινήσει άμεσα, τον Μάιο».

Το παιχνίδι αυτό πρωτοπαρουσίασε ο Γιώργος Λιανός στο ίδιο κανάλι και μάλιστα είχε γυριστεί στην Κωνσταντινούπολη μιας και συμμετείχε στο Survivor και βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο παράλληλα για τα γυρίσματα. Η παραγωγή θα είναι και πάλι της Acun Medya.