Άναψαν τα αίματα στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Μαρτίου. Ο Σταμάτης και ο Γιάννης Περπατάρης τσακώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού.

Ο πρώτος κατηγόρησε τον δεύτερο ότι του τραβούσε τα πόδια στο έρπινγκ, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, με τον Γιάννη Περπατάρη να το αρνείται και να ειρωνεύεται τον αντίπαλό του.

Αρχικά, ο Σταμάτης περιέγραψε, τι συνέβη στον αγώνα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, λέγοντας: «Αυτό που έγινε στο κοινό εμπόδιο ήταν ότι εγώ είχα προπορευτεί, ο Γιάννης ερχόμενος από πίσω αυτό που έκανε είναι να μου τραβήξει τα πόδια. Σε κάποια στιγμή ήρθε κάτω από το στήθος μου. Έβαζε τα χέρια του τραβώντας μου τα πόδια για να μην βγω. Έγινε το σκηνικό, εγώ προσπάθησα να βγω εκείνη τη στιγμή. Πολλές φορές έχει δείξει ότι δεν σκέφτεται την σωματική ακεραιότητα του συμπαίκτη του. Μπορεί να είχε χτυπήσει και ο ίδιος στο πρόσωπο. Εμένα δεν μου άρεσε! Ο Γιάννης κατάφερε να κάνει αυτό που ήθελε ενδεχομένως. Εγώ έχασα την συγκέντρωσή μου, εκνευρίστηκα και πήρε τον πόντο. Αυτό που έκανε ο Γιάννης ήταν λάθος».

«Σε τράβαγα από πίσω δηλαδή; Πιστεύω ότι αυτό που έκανα είναι για μήνυση πραγματικά. Σου ζητώ συγγνώμη… Μα είμαστε μέσα σε ένα παιχνίδι» ανέφερε μετά ο Γιάννης.