Οριστική αυλαία πέφτει για την εκπομπή «Αυλαία των Χρωμάτων» καθώς μετά την σύγκρουση που είχε η Αθηνά Καμπάκογλου με την διοίκηση του σταθμού βρέθηκε εκτός ΕΡΤ. Η συγκεκριμένη μουσική εκπομπή αποτελούσε «έμπνευση» της Αθηνάς Καμπάκογλου η οποία έγινε πραγματικότητα με την συμπαράσταση και βοήθεια του δυναμικού της ΕΡΤ.

Μετά την έξοδο της Αθηνάς Καμπάκογλου από την ΕΡΤ, τη θέση της «Αυλαίας των Χρωμάτων» θα πάρει μια εντελώς νέα μουσική εκπομπή αφιερωμένη στο λαϊκό τραγούδι και με μαέστρο τον συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο.

Η Αθηνά Καμπάκογλου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook θέλησε να στείλει μήνυμα στους τηλεθεατές που την στήριξαν στο τηλεοπτικό ταξίδι που έκανε μέχρι τώρα η «Αυλή των Χρωμάτων» ενώ σημείωσε πως το τέλος της εκπομπής ήρθε χωρίς δική της ευθύνη.

Αθηνά Καμπάκογλου: Το ταξίδι της «Αυλής των Χρωμάτων» εδώ τελειώνει

Συγκεκριμένα, η Αθηνά Καμπάκογλου έγραψε: «Το ταξίδι της “Αυλής των Χρωμάτων” εδώ τελειώνει…

Χωρίς δίκη μου ευθύνη.

Τελειώνει άραγε; Ή συνεχίζει σε άλλους ωκεανούς;

Η εμπάθεια της διοίκησης της ΕΡΤ δεν έχει τέλος, έκοψε ακόμη και τις επαναλήψεις, τις οποίες τιμήσατε με τα ποσοστά τηλεθέασης που δώσατε.

Από ότι φαίνεται σύμφωνα με τα γραφόμενα στον τύπο ο κ. Νικολόπουλος, θα συνεχίσει να σας κάνει παρέα, με μια άλλη αντίστοιχη εκπομπή.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη σας, όλα αυτά τα χρόνια!

Αθηνά Καμπάκογλου»

Το ταξίδι της «Αυλής των Χρωμάτων» εδώ τελειώνει…Χωρίς δίκη μου ευθύνη. Τελειώνει άραγε; Ή συνεχίζει σε άλλους…

Posted by Η Aυλή των Xρωμάτων on Wednesday, August 30, 2023