Μόνη και όλοι τους είναι το κλίμα στην παραλία του Άγιου Δομίνικου μετά την αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου. Από τη μια η Σταυρούλα Χρυσαειδή θεωρεί πως έχει βρεθεί στο στόχαστρο και οι συμπαίκτες της συνωμοτούν για να τη βγάλουν εκτός παιχνιδιού. Από την άλλη βρίσκονται οι εναπομείναντες παίκτες του Survivor All Star, οι οποίοι συνεχίζουν να την… πυροβολούν ομαδικά.

Την κατηγόρησαν ότι μεθόδευε τις ψηφοφορίες και έβγαζε «μπροστινό» τον τραγουδιστή, ο οποίος τελικά την… πλήρωσε κατά λάθος και πως με τα κλάματα και την απομόνωσή της τις τελευταίες ημέρες προσπαθεί να θυματοποιηθεί.

Η παίκτρια στο συμβούλιο της Τετάρτης (28/6) έκανε ένα νέο ξέσπασμα αναφέροντας μεταξύ άλλων «Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να θυματοποιηθώ, δεν μου αρέσει να θεωρούμαι θύμα. Δεν θέλω να με λυπάται κανένας. Απλά είμαι στεναχωρημένη! Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε καμία ψυχική διάθεση και δεν έχω όρεξη να μιλήσω, να μπω σε αντιπαράθεση, να τσακωθώ. Πνίγομαι. Δηλαδή δεν μπορώ άλλο! Πως να το πω».

Μέχρι και η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία επίσης στο τελευταίο συμβούλιο δήλωσε πως ουδέποτε ήρθαν κοντά οι δυο δυναμικές παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης, στο επεισόδιο της Πέμπτης (29/6) έκανε λόγο για κόμπλεξ που πιθανόν έχει μαζί της η Σταυρούλα.

Αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες φάνηκε πως δεν πείστηκαν από την εξήγηση της πρωταθλήτριας στίβου περί στεναχώριας και το… φτυάρι βγήκε εκ νέου εναντίον της επειδή επέλεξε να μην μιλήσει ανοιχτά στο Συμβούλιο.

Ο Μάριος Πρίαμος – που συνήθως αποφεύγει να το κάνει – πήρε θέση λέγοντας ότι η Σταυρούλα υπεκφεύγει γιατί ξέρει ότι έχει κάνει λάθος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νίκος Μπάρτζης: «Όταν έφυγε ο Ηλίας μιλάγαμε για τα σκυλιά μας, δεν μπορεί να το αρνηθεί. Δεν μου είπε ότι χρειάζεται χώρο ή χρόνο. Αυτό αποδεικνύει ότι φοβάται να μιλήσει στις κάμερες».

Τι απάντησε η ίδια η Σταυρούλα Χρυσαειδή;

«Πρέπει να βρω έναν τρόπο να αντιμετωπίσω όλη αυτή την κατάσταση, όλη αυτή την ψευτιά. Κάθε φορά βρίσκουν κάτι παραπάνω να πούνε. Βλέπω πριν από τον αγώνα ψου ψου τι θα πούνε. Τους βλέπω μετά τον αγώνα, πάλι το ίδιο. Λέω τόσο μεγάλο σχέδιο είναι πια; Λες και παίζουν σε θεατρικό έργο που είμαι η πρωταγωνίστρια και πρέπει να τη χτυπάνε όλη την ώρα. Βλέπω πως για να προχωρήσουν μια μέρα παρακάτω, για να φτάσουν στην 4άδα όσο πιο ακίνδυνα μπορούν θα πουλούσαν και την ψυχή τους, αυτό έχω καταλάβει. Έχει καταντήσει πολύ κουραστικό και αποφάσισα ότι ούτε την καλημέρα μου δεν αξίζουν αυτοί οι άνθρωποι».