Την εκτίμηση πως ίσως η Σταυρούλα Χρυσαειδή να έχει κάποιου είδους κόμπλεξ ως προς το πρόσωπό της εξέφρασε η Στέλλα Ανδρεάδου στο Survivor All Star που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (29/06).

«Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας λόγος να ξανά πλησιάσω την Σταυρούλα. Ό,τι είχαμε να πούμε, το είπαμε. Της ξεκαθάρισα τη θέση μου. Δεν είμαι μαλωμένη μαζί της. Αντιθέτως, αυτή ίσως και να έχει κόμπλεξ μαζί μου. Το ότι λέω την αλήθεια στο Συμβούλιο, την έχει πειράξει. Της έχω εξηγήσει και off camera, ό,τι δω και με ενοχλήσει ή μου ζητήσει ο Λιανός το λόγο, θα το πω και θα τοποθετηθώ. Τόσο κακό είναι να πω την αλήθεια; Αν κάποιους τους πειράζει αυτό, ίσως αυτοί έχουν το λάθος» είπε η παίκτρια στην κάμερα του Survivor αφήνοντας αιχμές για την συμπαίκτριά της.

Στον απόηχο του χθεσινοβραδινού συμβουλίου του Survivor All Star όμως ήταν και οι σκέψεις του Μάριου Πρίαμου ο οποίος μιλώντας με την Στέλλα ανέφερε: «Είδαμε για μια ακόμα φορά να ακούγονται πράγματα, τα οποία ώρες ώρες πραγματικά με κάνουν και απορώ. Πρέπει να καταλαβαίνουμε το λόγο που μπορεί ο οποιοσδήποτε να κάνει αντίλογο για εμάς. Όταν όμως αποφεύγεις την συζήτηση σε οποιοδήποτε επίπεδο κι αν αυτή η συζήτηση σημαίνει ότι καταλαβαίνεις ότι κάπου είσαι φάουλ. Μιλάω για την Σταυρούλα ξεκάθαρα πλέον, αφού έχουμε ανοίξει τα χαρτιά μας».  

Και ο Νίκος Μπάρτζης όμως πέταξε τα βέλη του στην Σταυρούλα Χρυσαειδή αφού την κατηγόρησε ότι είναι επιλεκτική στους διαλόγους που επιλέγει να συμμετάσχει και δεν απέχει συνολικά όπως υποστήριξε η ίδια στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο. Ο παίκτης άφηασε να εννοηθεί πως η συμπαίκτριά του είναι διαφορετική μπροστά από τις κάμερες και διαφορετική όταν σβήνουν.