Με αφορμή το ρεπορτάζ για το τροχαίο ατύχημα της Χριστίνας Σούζη πριν από μερικές εβδομάδες στη Λεωφόρο Κηφισίας, η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε το σοβαρό τροχαίο που είχαν στο παρελθόν οι γονείς της και έζησαν από θαύμα.

Η γνωστή μετεωρολόγος δύο ημέρες μετά την επιστροφή της στο δελτίο καιρού εμφανίστηκε την Πέμπτη (22/6) στο «Πρωινό μας» λέγοντας ότι είναι όλα καλά πλέον. «Όλα είναι καλά! Καλώς σας βρήκα! Θέλω να ευχαριστήσω τον Ευαγγελισμό που νοσηλεύτηκα εκεί. Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι εκεί πέρα, όχι για μένα μόνο, αλλά για όλους. Κάνουν τη δουλειά τους ο καθένας για 10 άτομα. Και επιπλέον να ευχαριστήσω την κυρία Κοτρώτσιου που με έραψε με σταυροβελονιά, με έφτιαξε… Όλα καλά, δόξα τω Θεώ! Ευχαριστώ και όλο τον κόσμο για την αγάπη του», είπε χαρακτηριστικά.

Η Χριστίνα Σούζη το απόγευμα της Τετάρτης (7/6), κινούμενη επί της λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου έχασε τον έλεγχο του οχήματός της με αποτέλεσμα αυτό να αναποδογυρίσει και να συρθεί για αρκετά μέτρα στο οδόστρωμα. Η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις είχε πει «Το μόνο που θυμάμαι από το τροχαίο ήταν ότι σερνόμουν ανάποδα, έβλεπα τον ουρανό. Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο και προσπαθώ και εγώ να το ξεχάσω», εμφανίστηκε πεπεισμένη πως θα είχε σκοτωθεί αν δεν φόραγε τη ζώνη και γλιτώνοντας από θαύμα ανέφερε πως «Έχω ανάψει και την λαμπάδα μου και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τον Σεπτέμβριο θα πάω στην Τήνο να προσευχηθώ».

Βλέποντας, λοιπόν, το ρεπορτάζ και την φουλ επιστροφή στη δράση της μετεωρολόγου μετά την σοκαριστική της περιπέτεια, η Κατερίνα Καινούργιου ανακάλεσε στη μνήμη της το σοβαρό τροχαίο που είχαν οι γονείς της στο παρελθόν.

«Οι γονείς μου όταν είχαν το τρομερό αυτό ατύχημα μου είχαν πει ότι όταν πήγαν να μαζέψουν το αυτοκίνητο για να το μεταφέρουν στο συνεργείο έλεγαν στους συγγενείς «Θεός σχωρέσ’ τα τα παιδιά». Δεν πίστευαν ότι είχαν βγει ζωντανοί από αυτό. Αναρωτιόμουν μετά και τους ρωτούσα πως μπόρεσαν να οδηγήσουν μετά από αυτό. Το σοκ είναι τόσο μεγάλο. Χρειάστηκε μεγάλο διάστημα να το ξεπεράσουν. Κάποιοι δεν οδηγούν ποτέ και κάποιοι άλλοι το ξεπερνούν. Νομίζω ότι οι ψυχολόγοι συνιστούν να το ξεπεράσεις και να ξαναπιάσεις τιμόνι στα χέρια σου μετά από αυτό» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.