Πλησιάζοντας προς τον ημιτελικό του My Style Rocks η αγωνία μεγαλώνει και οι αλλαγές στη διαδικασία γίνονται συχνές όπως και οι εκπλήξεις. Έτσι στο επεισόδιο της Τετάρτης (21/6) μια κριτής που στο παρελθόν άφησε το αποτύπωμά της στο παιχνίδι, η Έλενα Χριστοπούλου, επέστρεψε στο πλατό, σε ρόλο guest κριτή.

Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε με θερμά λόγια τη γνωστή μάνατζερ, με την οποία τη συνδέει και μία πολύ στενή προσωπική σχέση.

«Και τώρα ήρθε αυτή η στιγμή… Ακούστε να δείτε τι γίνεται τώρα! Κατ’ αρχήν θα το ζήσω και αυτό, δεν το έχω ξαναζήσει. Εδώ όλο αυτό το διάστημα, επειδή περνάμε πάρα πολλές ώρες μαζί, εκτός από παρέα που γίναμε αρχικά, έχουμε γίνει κανονική οικογένεια. Οπότε αυτή τη στιγμή συμβαίνει και ο τερματισμός αυτής της κατάστασης. Για μένα είναι η νονά του γιου μου, για εσάς όμως είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα που αγαπάει πάρα πολύ τις γυναίκες, είναι αυστηρή και θα το αποδείξει, αλλά πάνω απ’ όλα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος».

«Συνέβη και αυτό! Ωραία είναι. Είσαι πολύ ψύχραιμη, είσαι πολύ καλή, χαίρομαι πάρα πολύ που σας βλέπω εδώ και που είμαι μαζί σας. Γυρνάω σε ένα παιχνίδι και σε μια κατάσταση που έχω αγαπήσει πάρα πολύ. Και σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με καλέσατε. Αυτά. Να πάω να καθίσω τώρα; Αρκετά είπαμε» απάντησε συναισθηματικά φορτισμένη η Έλενα Χριστοπούλου.

«Έχω μια μεγάλη συγκίνηση. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει τώρα» ανέφερε με τη σειρά της η Κατερίνα Καραβάτου.