Στο επεισόδιο της Παρασκευής (16/6) του My Style Rocks η Emilia Vodos, η οποία είχε έναν απίστευτο καβγά με τη φίλη της στον διαγωνισμό μόδας Σελένη Φωτιάδη με ουρλιαχτά και ατάκες «Δεν σου επιτρέπω, τελείωσε», τσακωμός που άφησε άναυδους πάντες στο πλατό και είχε ως αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα τόσο η παίκτρια όσο και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «Δεν μπορώ να σε βλέπω να κλαις», ήταν στο κόνσεπτ της καλεσμένη σε φιλανθρωπική εκδήλωση με δημοπρασία ακριβών αντικειμένων. Η διαγωνιζόμενη εμφανίστηκε στο πλατό με φόρεμα του Στέλιου Κουδουνάρη, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της Ίριδας, η οποία την βαθμολόγησε με «2».

«Αυτό είναι ένα φόρεμα που σου πάει πάρα πολύ και είναι φουλ Emilia. Εκτός του ότι δεν μου αρέσει το παπούτσι, γιατί κάπως δεν σου κολακεύει και το πόδι. Το από μέσα θα προτιμούσα να μην υπήρχε ή η οργάντζα να ήταν με μακρύ μανίκι. Τώρα επειδή και εσύ είπες προηγουμένως ότι λυπάσαι που εγώ φέρνω ένα φόρεμα μιας σχεδιάστριας με το stylling που το έφερα κι εγώ λυπάμαι που φέρνεις ένα φόρεμα που είναι του κυρίου Κουδουνάρη και δηλαδή πώς να το κρίνει; Είναι πολύ λεπτή η γραμμή. Έρχεσαι με ρούχο του σχεδιαστή που σε κρίνει; Θεωρώ ότι δεν είναι πολύ εύστοχο στην τελική ευθεία να φέρεις το ρούχο του κυρίου Κουδουνάρη που είναι και το βασικό σου στοιχείο στο λουκ» ανέφερε στην κριτική της η Ίριδα.

«Για ποιον λόγο δεν είναι εύστοχο; Έχω φέρει εδώ πολλούς σχεδιαστές και ήθελα να κλείσω με τον κύριο Κουδουνάρη» αναρωτήθηκε η Emilia και η Ίριδα της απάντησε: «Πώς μπορεί να σε κρίνει όταν είναι δικό του;».

«Το στάιλινγκ κρίνει. Και άλλες δύο φορές αν δεν κάνω λάθος έχουν φέρει φόρεμα του κυρίου Κουδουνάρη. Μπορεί να το κρίνει» επέμεινε η Emilia.

Η Ίριδα συνέχισε απτόητη και αυτή στην άποψή της λέγοντας πως προηγουμένως της έκανε ένα σχόλιο που δεν ήταν κομψό του στυλ «λυπάμαι που έχεις βάλεις αυτό» για να την διακόψει η Emilia «από πάνω θα μπορούσες να το κάνεις καλύτερα. Τελεία» για να λάβει πληρωμένη απόκριση «α, ok τότε. Λυπάμαι που έχεις βάλει αυτό από μέσα, με αυτή τη ζώνη και αυτά τα παπούτσια. Θα μπορούσες να το είχες κάνει καλύτερα. Τελεία».

Η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε την Ίριδα αν θεωρεί ότι η επιλογή της συμπαίκτριάς της σε αυτό το σημείο της εκπομπής δεν είναι fair play, αλλά εκείνη μίλησε για safe επιλογή «παίζει safe. Δηλαδή τι να σου πει; Ότι δεν είναι ωραίο το φόρεμα;». Με την Emilia να αντιδράει και να λέει ότι αντίθετα πρόκειται για «risky επιλογή», με τις δύο τους να επικρίνουν στη συνέχεια και το ύφος, με το οποίο απευθυνόταν η μία στην άλλη.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης τώρα όταν ήρθε η ώρα να κρίνει την παίκτρια έμεινε ικανοποιημένος από το πώς η Emilia φόρεσε το δικό του φόρεμα στο σύνολό της.

«Η αλήθεια είναι πως είναι επικίνδυνο να φέρνεις ένα ρούχο δικό μου εδώ. Επειδή είναι δικά μου και μπαίνει η δικαιοσύνη μέσα μου ακόμη πιο έντονα, γίνομαι πιο αυστηρός για να μην αδικήσω άλλα κορίτσια, νομίζοντας ότι επευφημώ τη δική μου δουλειά. Το προσέγγισες και το ανέδειξες πολύ ωραία. Και χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό και χάρηκα από την ώρα που σε είδα να μπαίνεις μέσα. Και σε ευχαριστώ που το επέλεξες. Γενικά και σαν σιλουέτα σου ταιριάζει πάρει πολύ και όντως αυτά τα φορέματα που είναι εφαρμοστά και ανοίγουν προς τα κάτω κολακεύουν τις περισσότερες σιλουέτες. Αυτού του είδους τα πατρόν βοηθούν πάρα πολύ τις γυναίκες με φαρδιά περιφέρεια να την κρύψουν λίγο».