Στο «Πρωινό μας», μετά την προβολή της συνέντευξης του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου, η Φαίη Σκορδά αντέδρασε με το πώς η Αφροδίτη Γραμμέλη αντιμετώπιζε το συγκεκριμένο θέμα.

Η δημοσιογράφος έδειξε την ενόχλησή της για τον έντονο ρομαντισμό του ζευγαριού και τα όσα είπαν στις κάμερες όπως για παράδειγμα «Μια παρουσιάστρια είπε ότι δεν της άρεσε που ο Σπύρος με φιλούσε και κοιτούσε την κάμερα. Ο Σπύρος είχε πάθει πολιτισμικό σοκ, ένιωθε άβολα, ήθελε να είναι διαχυτικός με εμένα, αλλά δεν μπορούσε. Αντί να δουν ένα ζευγάρι και να πουν “τι ωραία που είναι ερωτευμένοι” κάθονται και λένε ό,τι κακία υπάρχει», τόνισε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Δεν νομίζω ότι επειδή αγκάλιασα και φίλησα την κοπέλα μου μπροστά στις κάμερες, έπρεπε να αλλάξει σήμανση η εκπομπή. Αυξήθηκε η αγάπη μου για την Βρισηίδα, γιατί όσο έλειπα ήταν κυρία. Εγώ ήμουν εκεί και πάλεψα για εκείνη», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Σπύρος Μαρτίκας.

Το… φλερτ τους στον αέρα είχε και συνέχεια όταν ο φαρμακοποιός ρωτήθηκε και για την πιθανότητα να κάνει πρόταση γάμου στην Βρισηίδα Ανδριώτου, και απάντησε: «Δώστε μας μια ανάσα ρε παιδιά. Μόλις βγήκαμε από το παιχνίδι» και συνέχισε: «Ρε αγάπη μου έχεις τέτοιες ανάγκες τόσο νωρίς; Ζήτα πόσα παιδιά θες και μόλις κουραστείς μου λες να σταματήσουμε».

Όση ώρα παιζόταν η συνέντευξη η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν έκρυβε την δυσανασχέτησή της και η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να τη ρωτήσει τον λόγο.

Φ.ΣΚ.: Αφροδίτη μου, κάτι έχεις πάθει; Να μην βλέπουμε ερωτευμένους ανθρώπους;

Α.Γ.: Χαίρομαι πάρα πολύ για τους ανθρώπους.

Φ.ΣΚ.: Δεν φαίνεται ότι χαίρεσαι.

Α.Γ.: Είναι το στυλ μου εμένα αυτό. Χαίρομαι για τους ανθρώπους, αλλά εγώ με όλα αυτά λίγο νιώθω αμήχανα.

Φ.ΣΚ.: Το κοιτάς λίγο υπό αμφισβήτηση από το πρωί. Και την Τέτα και την Κωνσταντοπούλου και τη Βρισηίδα…

Α.Γ.: Νιώθω αμήχανα με όλη αυτή την υπερβολή του συναισθήματος δημόσια.

Φ.ΣΚ.: Υποθετικά μιλάμε, εσύ Αφροδίτη γνωρίζεις κάποιον που ερωτεύεσαι πολύ, σε ερωτεύεται πολύ και ο άνθρωπος θέλει να είναι δίπλα σου και να το δείχνει.

Α.Γ.: Δεν θα κάτσει δίπλα μου. Δεν μπορώ… Αν μου πάρει την τσάντα να την κουβαλήσει, τελείωσε. Θα του πω φέρε την τσάντα και θα φύγω. Δεν είμαι αυτό το στυλ.

Φ.ΣΚ.: Κάνεις λάθος, επειδή δεν έχεις γνωρίσει αυτόν τον άνθρωπο που θα φερθεί έτσι.

Α.Γ.: Όχι, τον έχω γνωρίσει και τον έχω χωρίσει, Φαίη μου. Δεν μπορώ αυτή την υπερβολή.