Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» έρχεται και απόψε στις 22:40 στον Alpha και οι εξελίξεις αναμένονται πολλές και καθηλωτικές για το τηλεοπτικό κοινό. Αναλυτικά θα δούμε: Ενώ σχεδόν όλοι προσδοκούν την ηρεμία που θα φέρει η παράδοση της Μαρίνας στην αστυνομία, η νυχτερινή εξαφάνιση της προκαλεί νέα αναστάτωση.

Η αστραπιαία απόφαση του Άλκη να εμφανισθεί στο γραφείο του Στέλιου και να ομολογήσει δημιουργεί νέα δεδομένα και επιτείνει την αγωνία του Αλέξανδρου. Η Εύη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και τίποτα δε μπορεί να την παρηγορήσει. Η πολυπόθητη για τη Μυρτώ ημέρα φθάνει αλλά οι πικρές μνήμες παραμένουν εκεί που τις άφησε.

Η Βρεττώ φροντίζει να καλύψει την νέα εξαφάνιση της Μαρίνας. Και ενώ ο Αλέξανδρος προσπαθεί να συγκρατήσει τον εξαγριωμένο Στρατή, μια λεπτομέρεια του παρελθόντος αμφισβητεί όλα τα ως τότε δεδομένα ανοίγοντας νέα κεφάλαια σχετικά με το φόνο του Νώντα Παραδείση.

Καταιγιστικές όμως αναμένονται οι εξελίξεις και στο επεισόδιο της Δευτέρας 05 Ιουνίου στις 22:40. Αναλυτικά θα δούμε: Ο Στρατής έχει τυφλωθεί από την εκδίκηση και πηγαίνει στον Σταματιάδη με στοιχεία. Ο Άλκης ψάχνει τη Μαρίνα και απειλεί τον Χρήστο με τα χαρτιά που είχε υπογράψει στον Διαγόρα. Μέσα σε αυτό το κλίμα ούτε ο Στέλιος θα μείνει ανεπηρέαστος. Η Ζέτα νιώθει πραγματικά μόνη και μιλά στη Νίτσα. Έχει φτάσει η στιγμή που θα αναγκαστεί να έρθει αντιμέτωπη με αυτό που την στοιχειώνει όλο αυτό τον καιρό. Η Μυρτώ θα βρεθεί για πρώτη φορά απέναντι από τον Πόντικα.