Η Ειρήνη Καζάκη στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks αυτό της Τετάρτης (24/5) ντύθηκε στο κόνσεπτ της σερβιτόρα σε σαλούν. Η ενδυματολογική επιλογή που έκανε, όμως, η νεαρή διαγωνιζόμενη δεν ενθουσίασε καθόλου την συμπαίκτρια της, Όλγα Κοτλίδα που την βαθμολόγησε με άσο «Ένα! Ένα γιατί δεν δίνεται άλλος βαθμός από τον ένα στο λουκ! Λοιπόν, αρχικά το κλάμερ τι φάση; Αυτό το φοράνε όχι οι καλοντυμένες σερβιτόρες, “άρα δεν είχε χρόνο να φτιάξει τα μαλλιά της” λέω εγώ όταν το βλέπω» είπε αρχικά η παίκτρια και συνέχισε ακόμη πιο αιχμηρά:

«Εσένα ο σωματότυπός σου είναι αχλάδι και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τονίσεις λίγο τους ώμους σου για να έρθει σε μια ισορροπία και σε μια συμμετρία η φιγούρα σου. Ας πούμε, αν ήθελες να κρατήσεις αυτό το γιλέκο θα έλεγα πως πρέπει να το πάρεις αρχικά σε μεγαλύτερο νούμερο γιατί τραβάνε τα κουμπιά. Πες όμως ότι το ξεσφίγγουμε, εγώ θα έβαζα μάλλον κάτι ψηλόμεσο για να μην φαίνεται και πολύ κοντό. Τώρα είναι σαν να έχει κοπεί ένα πολύ μικρό και στενό τοπάκι και κάτω στην περιφέρεια σου, που είναι πιο μεγάλη, έχω μια άλλη ζώνη που την κάνει το σορτς. Δεν είναι ότι δεν κολακεύει, αλλά δεν του δίνει κάτι παραπάνω στιλιστικά. Σε κολακεύει γιατί είναι φουλ σφιχτό πάνω σου και τα δείχνει όλα» συμπλήρωσε η παίκτρια του My Style Rocks δικαιολογώντας την βαθμολογία που έδωσε στην Ειρήνη Καζάκη.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης που πήρε τον λόγο… δίκασε. «Αν ερχόσoυν με ταμπεραμέντο, με δίσκους και ποτήρια, με ένα styling με το κάτι παραπάνω, ακόμη κι ένα τέτοιο απλό look θα μας το πούλαγες. Αυτό τώρα δεν έχει τίποτα, καμία πρόταση, δεν έχει τίποτα έξτρα δεν έχει τίποτα τωρινό. Παιδί μου τώρα διαγωνίζεσαι εσύ με ένα σατέν σορτς και ένα σατέν γιλεκάκι; Είναι ένα λουκ που πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά;» ρώτησε την διαγωνιζόμενη για να λάβει σαν απάντηση ένα «Δεν ξέρω», γεγονός που εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τον Κύπριο σχεδιαστή. «Αυτό που δεν ξέρεις και που βγάζεις νύχια και που όταν μιλάμε για τα δικά σου μαζεύεσαι και δεν ξέρεις τίποτα και δεν καταλαβαίνεις τίποτα… ».

Κι επειδή η παίκτρια δεν καταλάβαινε ή έκανε πως δεν καταλάβαινε αυτό που ήθελε να της πει ο κριτής, ο σχεδιαστής σηκώθηκε από τη θέση του και πήγε δίπλα στην Κατερίνα Καραβάτου «Κοίταξέ με. Πιστεύεις ότι μπορώ να πάω σε έναν διαγωνισμό έτσι ντυμένος;» της είπε.

Η Ειρήνη Καζάκη κοίταξε το απλό μαύρο ντύσιμό του και αποκρίθηκε «Όχι».

«Ούτε εσύ» της… πέταξε και η κουβέντα έλαβε τέλος.