Ένα ακόμη My Style Rocks, αυτό της Παρασκευής (19/5) αποδείχτηκε… Βατερλώ στιλιστικά. Για δεύτερο σερί επεισόδιο, οι κριτές δεν πίστευαν στα μάτια τους με τις πρόχειρες και με πολλά λάθη εικόνες που έφεραν οι διαγωνιζόμενες στο πλατό, στην τελική ευθεία του διαγωνισμού και χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Στέλιου Κουδουνάρη «Δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ τόσα κακά look μαζεμένα».

Ο Κύπριος σχεδιαστής αφού έγινε έξαλλος με τη Χριστιάννα «Ό,τι χειρότερο έχει περάσει στον φετινό διαγωνισμό, είσαι απαράδεκτη» και «Είναι σαν αποκριάτικο… και δεν ξέρω και τι έχεις ντυθεί», «έκραξε» και την Ειρήνη Καζάκη που στο κόνσεπτ της διοργάνωνε Tea party και η εμφάνισή της όπως της είπε είχε κάτι από στρουμφίτα ή ανιματέρ σε παιδικό πάρτι.

«Όταν σου μιλούσα και σε έσωζα στο τελευταίο γκαλά και έλεγα ότι προτιμώ την ελευθερία στα look και την προσωπικότητα από ένα πιο συμβατικό στιλ που είχε η Χαρά, σίγουρα δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έβλεπα ένα τόσο φριχτό λουκ μπροστά μου, δηλαδή μια Στρουμφίτα, Μπαμπαστρούμφ, πραγματικά δεν μπορώ να σε τοποθετήσω πουθενά, δεν μπορώ να καταλάβω αν έχεις αφιερώσει χρόνο και κατέληξες να έρθεις έτσι ή αν ό,τι βρήκες μπροστά σου το φόρεσες ή αν μας τρολάρεις ή αν νομίζεις ότι είναι παιδική χαρά. Δεν είναι παιδική χαρά εδώ, ούτε διασκεδάζουμε παιδάκια σε παιδικό πάρτι. Θα μπορούσες ντυθείς έτσι και να πας να διασκεδάσειςκάποια παιδάκια και να βλέπουν τα όμορφα χρώματα και να χαίρονται. Μέχρι τριών ετών. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Αν νιώθεις καλά μπράβο σου» της είπε εμφανώς απογοητευμένος ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Οι εκλογές φέρνουν αλλαγές στον διαγωνισμό μόδας

Οι Εθνικές εκλογές που θα πραγματοποιήθουν την Κυριακή 21η έχουν φέρει αλλαγές στα τηλεοπτικά προγράμματα και ένα από αυτά που επηρεάζονται είναι το My Style Rocks.

Στο τέλος του επεισοδίου της Παρασκευής (19/5), η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε ότι την Κυριακή θα υπάρξει ένα έκτακτο επεισόδιο με θέμα «Οι πρώτες κυρίες».

«Κανονικά όπως ξέρετε το “My Style Rocks” δεν παίζει Κυριακή. Παίζει από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Την Κυριακή, λοιπόν, 21 του μηνός θα είμαστε εδώ όλοι μαζί σας και θα υπάρχει ένα θεματικό επεισόδιο, στο οποίο τα κορίτσια μας θα έχουν το εξής task: “Να είναι πρώτες κυρίες την ημέρα των εκλογών”. Τέλειο;», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.