Τρελά κέφια είχε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής (19/05) όταν και υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό στην εκπομπή της «Ελένη» στο Mega. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό στην έναρξη της εκπομπής της με το τραγούδι «Σ’ αγαπάω» του Νίκου Βέρτη και την Ελένη Μενεγάκη να προτρέπει τους συνεργάτες της να την ακολουθήσουν στο ρυθμό της.

«Βρε τι ωραία μέρα είναι αυτή, κι ας είναι λίγο μουντή. Πω πω μουσικές, ευχαριστώ», είπε η Ελένη Μενεγάκη ενώ στην συνέχεια ακούστηκε το τραγούδι «Βάλτο τέρμα» του Νίκου Οικονομόπουλου.
Η παρουσιάστρια του Mega στην συνέχεια άρχισε να μιλάει και αναφέρθηκε σε όσους θα βρεθούν εκτός του τόπου κατοικίας τους προκειμένου να ψηφίσουν ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ξαφνικά όμως, το κέφι της… ξεχείλισε και σταμάτησε την κουβέντα σημειώνοντας: «Δεν θέλω να μιλήσω, θέλω και κάτι άλλο, λίγο χαμόγελο ρε παιδί μου» και το έριξε ξανά στο τραγούδι.

Η στιγμή όμως που ξεσήκωσε τους συνεργάτες της στο πλατό ήταν όταν ακούστηκε το τραγούδι «Η πιο ωραία στην Ελλάδα».

«Είναι πολύ σημαντική η μουσική και πολλές φορές μπορεί να μας παρασύρει αλλού», είπε η παρουσιάστρια και στη συνέχεια χόρεψε με τον Σάββα Πούμπουρα.