Ένας διαφορετικός, πιο… λαϊκός Φοίβος Παπαδάκης ανέβηκε στη σκηνή του J2US μαζί με την παρτενέρ του, Χριστίνα Μαραγκόζη το βράδυ του Σαββάτου στο νέο επεισόδιο που ήρθε μέσα από το πρόγραμμα του Alpha στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Το διαγωνιζόμενο ζευγάρι ήρθε για να ερμηνεύσει την μεγάλη επιτυχία που όλοι γνωρίσαμε με την φωνή του Νίκου Κουρκούλη, «Κίνδυνος».

Με την προσπάθεια του, μάλιστα, τόσο την φωνητική όσο και την σκηνική, ο νεαρός δημοσιογράφος κατάφερε να εντυπωσιάσει τόσο την κριτική επιτροπή όσο και τον παρουσιαστή και παραγωγό του μουσικού σόου. Ειδικότερα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισης, ο Νίκος Κοκλώνης δεν έκρυψε την έκπληξη του για τον διαγωνιζόμενο του J2US.

«Ρεσιτάλ ερμηνείας! Καλέ, κάθε μέρα άλλη, τι κούκλα! Φοίβο, δεν ξέρω οι φωνητικές σου ικανότητες αλλά είσαι α πα πα! Κίνδυνος» αναφώνησε ο Νίκος Κοκλώνης για να δώσει απευθείας τον λόγο στην αγαπημένη του φίλη και κριτή, Βίκυ Σταυροπούλου τονίζοντας χαρακτηριστικά «ε Βίκυ; Για πες εσύ, που με πιάνεις».

«Εννοείται ότι είναι κίνδυνος! Ξέρεις τι μου αρέσει στον Φοίβο; Ότι μπήκε ένα κλειστό μπουμπούκι και εδώ άνθισε κατά τη διάρκεια των live» υπογράμμισε η δημοφιλής ηθοποιός για να προσθέσει ο παρουσιαστής του J2US πως «ωραίο είναι αυτό γιατί σήμερα έσπασε και τη μέση».