Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Καλό Μεσημεραάκι» του Νίκου Μουτσινά, όπου μίλησε για την εκπομπή της και τον τρόπο με τον οποίο τη διαχειρίζεται. Η παρουσιάστρια, που πρόσφατα έκλεισε τα 38 της χρόνια, έκανε μια ανασκόπηση της επαγγελματικής της πορείας έως σήμερα.

Αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας για την εκπομπή της, δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια πως «δεν υπάρχει καινοτομία στην τηλεόραση. Θεωρώ ότι έχω μία πολύ καλή ομάδα, όσοι είναι δίπλα μου είναι πολύ καλύτεροι από μένα και πιο έμπειροι. Αυτό είναι η δικιά μου επιτυχία, και επειδή με αγαπάνε επέλεξαν να είναι δίπλα μου. Με στηρίζουν και νιώθω ότι υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα. Συλλογικές είναι οι δουλειές στην τηλεόραση».

Ανοίγοντας την καρδιά της στον παρουσιαστή και φίλο της, Νίκο Μουτσινά, η ίδια εκμυστηρεύτηκε πως «εννοείται ότι θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου και να κάνω οικογένεια. Δε με νοιάζει ο γάμος. Έχω τόση αγάπη μέσα μου και θέλω να τη δώσω σε έναν σύντροφο και σε πολλά παιδιά. Το ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί, φταίω και εγώ, γιατί έχω κάνει λάθος επιλογές. Πολλές φορές, όμως, φαίνομαι σαν η απελπισμένη». Η ίδια αργότερα εξομολογήθηκε πως «ξέρεις τι είναι να γυρνάς στο σπίτι και να βλέπεις τον τοίχο και να μην έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου;».