Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, είδαμε την τελευταία αποχώρηση του ριάλιτι επιβίωσης πριν το πάρτυ της ένωσης. Ο παίκτης που έφυγε από το νησί του Άγιου Δομίνικου ήταν ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο οποίος κατάφερε να κάτσει μέσα στο παιχνίδι για 2 μήνες.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, αμέσως μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά, όπου αναφέρθηκε σε όλα όσα γίνονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες. «Τι τίτλο θα έβαζα στο φετινό Survivor; Είναι ανθωποφαγικό. Γίνονται πολλά πίσω από τις κάμερες, υπάρχει αρκετή κακία, ειρωνείες. Είναι δύσκολο το ψυχολογικό κομμάτι» είπε ο ίδιος.

«Αυτό που με πείραξε είναι ότι υπήρχε κακία, ειρωνεία, συμφέρον, φιλίες που έλεγαν ότι είναι φίλοι, αλλά ήταν φιλίες για το συμφέρον. Έβλεπα χαρακτήρες να αλλάζουν από μέρα σε μέρα, ανάλογα με το πως κυλούσε το παιχνίδι και αυτό με στενοχωρούσε πολύ»

Στην ερώτηση του ποιος παίκτης ήταν διαφορετικός πίσω από τις κάμερες, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης απάντησε πως «τις τελευταίες ημέρες, για εμένα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Κόρομι κι η Σταυρούλα. Υπάρχουν παίκτες που “γλείφουν” αυτούς που έχουν φτάσει στον τελικό, γιατί θεωρούν πως έχουν την υποστήριξη του “έξω” κόσμου». Αναφερόμενος στον Ηλία Μπόγδανο, είπε πως είναι ένας άνθρωπος που αλλάζει πολύ γρήγορα φίλους και παρέες ανάλογα το συμφέρον του.

«Είχε γίνει ένα περιστατικό στη μπλε ομάδα, ο Κόρο είχε κάνει ένα παράπονο κι ο Μπόγδανος είπε ότι δεν τον αναγνωρίζει. Όταν άλλαξε ομάδα, έγιναν φίλοι. Όλα αυτά που έλεγα, τα έλεγα για να τα μάθει ο κόσμος, ίσως κάποιες φορές τα έλεγα με περισσότερο νεύρο, γιατί έπεφτα από τα σύννεφα. Με έβγαζαν από τα ρούχα μου». Ο ίδιος κατέληξε πως θα ήθελε να δει νικητή του Survivor All Star είτε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη ή τον Νίκο Μπάρτζη.