Μετά το μεικτό αγώνα Ελλάδας – Τουρκίας και το ελληνοτουρκικό γλέντι που στήθηκε στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες του Survivor All Star επιστρέφουν στην καθημερινότητα τους και θα ριχτούν με πάθος στον αγώνα ώστε να διεκδικήσουν το έπαθλο φαγητού. Μπλε και Κόκκινοι θέλουν όσο τίποτα τη νίκη και η μεγάλη τους δίψα για το έπαθλο θα φέρει ένταση στον στίβο μάχης.

Οι δυο ομάδες θα έρθουν σε σύγκρουση και πρωταγωνιστές θα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Νικόλας Αγόρου και ο Ηλίας Μπόγδανος ενώ οι… ψυχραιμότεροι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τους παίκτες σε απόσταση ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ποια ομάδα όμως θα πάρει τη νίκη και θα απολαύσει το έπαθλο φαγητού;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η ομάδα που θα πάρει τη νίκη θα είναι η Κόκκινη.

Η έκπληξη του Ατζούν Ιλιτζαλί

Μετά τον αγώνα για το έπαθλο φαγητού μια έκπληξη περιμένει τους παίκτες των δυο ομάδων η οποία θα τους κάνει να διασκεδάσουν. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μαζί με τους παίκτες θα περάσουν χαλαρές στιγμές στο παιχνίδι των δημοπρασιών.

Ο παίκτης που αποχωρεί «ήσυχα» λίγο πριν το πάρτι της Ένωσης

Μετά τις χαλαρές στιγμές, οι παίκτες του Survivor θα βρεθούν στο Συμβούλιο του νησιού ώστε να μάθουν ποιος παίκτης αποχωρεί λίγο πριν το πάρτι της Ένωσης. Για έναν από τους πέντε υποψήφιους, τον Τάκη Καραγκούνια, τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Νίκο Μπάρτζη ή τον Γιώργο Ασημακόπουλο, το Survivor All Star τελειώνει εδώ.

Ποιος από τους πέντε δε θα καταφέρει να φτάσει στο μεγάλο πάρτι της ένωσης;

Σύμφωνα με τα spoilers ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Ο Παναγιώτης ήταν από τους τελευταίους παίκτες που μπήκε στο Survivor και με δεδομένο ότι «άντεξε» στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου συνολικά εννιά εβδομάδες, θα αμειφθεί με τον ποσό των 45.000 ευρώ.