Στο Gala του My Style Rocks της Μεγάλης Τρίτης (11/4) οι διαγωνιζόμενες είχαν ως θέμα το ντύσιμο που υπήρχε στην ταινία εποχής Great Gatsby. Πρωταγωνίστρια σε ένα ακόμη επεισόδιο ήταν η Βασιλική Λιγνού. Η παίκτρια που τραβάει συνέχεια πάνω της τα… φώτα της δημοσιότητας είτε για τις διαμάχες της με τις συμπαίκτριές της είτε για τα συναισθηματικά της ξεσπάσματα ήταν και πάλι στο επίκεντρο του σόου σε δύο περιπτώσεις.

Την… είπε στη Χριστιάννα για το αποκαλυπτικό της outfit «Η εκπομπή είναι άνω των 8, έπρεπε να βάλεις κάτι άλλο», με αποτέλεσμα η διαγωνιζόμενη να βάλει τα κλάματα και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να ψυχοπλακωθεί «Τι είναι πουλάκι μου; Τι είναι Χριστιαννάκι μου; Θα με κάνεις να βάλω τα κλάματα και ‘γω».

Το δεύτερο… επεισόδιο του δράματος παίχτηκε όταν η ίδια έκανε την πασαρέλα της. Στο κόνσεπτ της έκανε δημοπρασία με τα αντικείμενα της γιαγιάς της.

Όπως είπε, η προγιαγιά της ζούσε για χρόνια στην Ιταλία και ταυτίστηκε με την εποχή των ’20s που οι γυναίκες προσπαθούσαν να απελευθερωθούν από τα πρότυπα της εποχής.

Η ιστορία της φαίνεται πώς συγκίνησε την Νικόλ, η οποία ξαφνικά ξέσπασε σε κλάματα με την Κατερίνα Καραβάτου να «παγώνει». «Είσαι καλά;» της είπαν και εκείνη απάντησε πως κάτι θυμήθηκε.

Ωστόσο, η βαθμολογία που έβαλε στην Βασιλική ήταν 2, με την παίκτρια να θυμώνει και να τονίζει πως «μάλλον εγώ είμαι κιμπάρισσα».

Και η έπαρσή της συνεχίστηκε όταν μπροστά στους κριτές είπε πως έχει καταλάβει τι συμβαίνει με τις χαμηλές βαθμολογίες που τις βάζουν οι συμπαίκτριές της με τους κριτές να απορούν με τη στάση της και το ύφος της και να της κάνουν την εύλογη ερώτηση κρίνοντας από τα λεγόμενά της και την κατεύθυνση στα οποία έδινε «Σε ζηλεύουν;».

«Κούφανε» την επιτροπή η Ειρήνη – «Έβλεπα ένα σκοτεινό πράγμα, νόμιζα ήταν το headpiece, αλλά ήταν οι ψεύτικες βλεφαρίδες»

Η Ειρήνη επέλεξε ένα εντυπωσιακό και σέξι μαύρο φόρεμα με ασορτί ένα headpiece και στο κόνσεπτ της έκανε open party με θέμα Gatsby.

Αφού στάθηκε μπροστά στους κριτές αποκάλυψε μία απίστευτη «γκάφα» της με αποτέλεσμα να τους «κουφάνει» και να ξεσπάσουν στα γέλια.

Όπως παραδέχτηκε, δεν έχει βάλει ξανά ψεύτικες βλεφαρίδες και αυτό την ξένισε καθώς έβλεπε συνεχώς κάτι σκοτεινό νομίζοντας πως είναι αυτό που φοράει στο κεφάλι της αλλά «ήταν οι βλεφαρίδες μου» κατέληξε.