Στο Gala του My Style Rocks της Μεγάλης Τρίτης (11/4) οι διαγωνιζόμενες είχαν ως θέμα το ντύσιμο που υπήρχε στην ταινία εποχής Great Gatsby.

Οι συμμετέχουσες όφειλαν να αφήσουν ελεύθερο τον εαυτό τους ως προς την προσέγγιση του outfit χωρίς όμως να παρεκκλίνουν από τα βασικά στοιχεία.

Η Χριστιάννα φαίνεται πως παρόλο που είχε διαβάσει σχετικά με την εποχή, είχε διαβάσει και τα ζητούμενα που της είχαν δώσει δεν κατάφερε να το φέρει εις πέρας 100 τοις εκατό.

Η επιλογή της – στο κόνσεπτ της η Χριστιάννα ήταν διοργανώτρια πάρτι σε βίλες – κάθε άλλο παρά εντυπωσίασε τόσο την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας όσο και τις περισσότερες από τις συμπαίκτριες της.

Το outfit ήταν αρκετά αποκαλυπτικό και μια ισχυρή λεκτική αντιπαράθεση ξέσπασε με την Βασιλική Λιγνού, η οποία της είπε χαρακτηριστικά «Η εκπομπή είναι άνω των 8, έπρεπε να βάλεις κάτι άλλο».

Επηρεασμένη από την χαμηλή βαθμολογία των κοριτσιών του My Style Rocks και τα λόγια των τριών κριτών, η Χριστιάννα Κατσιέρη ξέσπασε σε κλάματα όσο της μιλούσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Συγγνώμη… Τίποτα… Συγγνώμη».

Μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έκρυψε την δική της στεναχώρια βλέποντας τη νεαρή παίκτρια του ριάλιτι μόδας να λυγίζει και να κλαίει. Και αυτό μιας και η ίδια βρήκε αρκετά θετικά στοιχεία σε αυτό το look σε αντίθεση με όλους τους άλλους, όπως χαρακτηριστικά τόνισε το εντυπωσιακό μοντέλο. «Τι είναι πουλάκι μου; Τι είναι Χριστιαννάκι μου; Μη ζητάς συγγνώμη. Πάρε τον χρόνο σου, εγώ σε καταλαβαίνω. Παρόλα αυτά, όμως, οι συμπαίκτριές σου νομίζω ότι έχουν καταλάβει απόλυτα την προσπάθεια σου παρά τα σχόλια τους».

«Θα με κάνεις, τώρα, να βάλω τα κλάματα και ‘γω» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην Χριστιάννα Κατσιέρη.

Η Σελένη Φωτιάδη αναδείχτηκε νικήτρια της εβδομάδας – Αποχώρησε η Πόπη Παγούδη

Με την ανακοίνωση της νικήτριας αυτής της εβδομάδας αλλά και της παίκτριας που αποχωρεί από το show ολοκληρώθηκε το Gala του My Style Rocks.

Η παίκτρια που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία αυτή την εβδομάδα ήταν η Σέλενη Φωτιάδη, η οποία κέρδισε τον τίτλο της νικήτριας αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 2.500 ευρώ.

Από την άλλη πλευρά, οι τρεις διαγωνιζόμενες που συγκέντρωσαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες ήταν η Ειρήνη Παπαβασιλείου, η Πόπη Παγούδη και η Ευτυχία Γαντά.

Οι παίκτριες του My Style Rocks διάλεξαν να σώσουν την Ειρήνη Παπαβασιλείου, ενώ οι κριτές, Στέλιος Κουδουνάρης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρης Σκουλός, έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα στην Πόπη και την Ευτυχία.

Οι ψήφοι των δύο ανδρών μοιράστηκαν με αποτέλεσμα να είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκείνη που θα καθόριζε το αποτέλεσμα.

«Θα διαλέξω εσένα Ευτυχία για να παραμείνεις και να μας δείξεις ποια είσαι» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έτσι η Πόπη Παγούδη κλήθηκε να αποχωρήσει οριστικά από το πλατό του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

«Δεν το περίμενα να συγκινηθώ τόσο! Για τα κορίτσια κλαίω, αλήθεια» πρόδωσε, πνιγμένη στα δάκρυα, η Πόπη Παγούδη κατά την αποχώρηση από το My Style Rocks.