Οι άλλοτε καλοί φίλοι του Άγιου Δομίνικου πλέον είναι… τρεις ξένοι. Ο Τάκης, η Μαριαλένα και ο Σάκης, μπορεί να ανήκουν στην ίδια ομάδα όμως το γεγονός ότι ο ένας βγήκε στον τάκο άναψε τα αίματα. Ο Τάκης Καραγκούνιας, αν και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν του το επιβεβαίωσε, θεωρεί πως η καλή του φίλη τον πρόδωσε και με τη ψήφο της βγήκε ως υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Αν δεν είναι πραγματικά πιο άδικο και από την ίδια την αδικία… Με παίζουν όλοι. Με πειράζουν. Χίλια δυο και δεν μιλάω. Γιατί με ψηφίζεις ρε Μαριαλένα;» θα πει ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του Survivor All Star το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (10/04) ενώ από την άλλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα αναρωτηθεί: «Μόνο η δική μου ψήφος σε προβληματίζει; Ότι εγώ ήμουν το βαρόμετρο που βγήκες υποψήφιος;».

Η ομάδα που θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία

Με το μυαλό στο πάρτι της ένωσης, οι παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας θα πάνε σε έναν ακόμα στίβο μάχης και θα τα δώσουν όλα προκειμένου να κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία. Η Κόκκινη ομάδα θέλει τη νίκη λίγο περισσότερο από την Μπλε με δεδομένο ότι έχει ήδη δυο παίκτες της στον τάκο, τον Τάκη και τον Παναγιώτη. Οι νέες ομάδες είναι έτοιμες για έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες υπό καταρρακτώδη βροχή και φυσικά παίζουν μόνο για τη νίκη. Ποια ομάδα θα το καταφέρει;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers από τον Άγιο Δομίνικο, η ομάδα που θα επικρατήσει θα είναι η Κόκκινη και η Μπλε θα αναγκαστούν να βγάλουν τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ηττημένοι και με την σκέψη στην κάλπη, οι παίκτες της Μπλε ομάδας θα φτάσουν στο Συμβούλιο. Εκεί ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νίκος Μπάρτζης βρίσκονται σε ανοιχτή κόντρα. Η φιλία τους φαίνεται πως τελειώνει εδώ αφού θα λύσουν τις διαφορές τους μπροστά στους συμπαίκτες τους. Όταν ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός δώσει το σύνθημα, οι παίκτες θα ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους ώστε να τον θέσουν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Ποιος θα είναι αυτός;

Σύμφωνα με τα spoilers ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση δεν θα είναι άλλος από τον Σπύρο Μάρτίκα.