Πιστό στο τηλεοπτικό του ραντεβού, το J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη ήρθε το βράδυ του Σαββάτου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Στην κριτική επιτροπή βρέθηκαν για μια ακόμα φορά η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Βανδή και η Βίκυ Σταυροπούλου.

Τα 14 διαγωνιζόμενα ζευγάρια ανέβηκαν εκ νέου στη σκηνή του μουσικού σόου και προσπάθησαν να τα δώσουν όλα προκειμένου να κερδίσουν τις εντυπώσεις τόσο των τεσσάρων κριτών όσο και των τηλεθεατών του Alpha. Ύστερα από την ολοκλήρωση των σκηνικών εμφανίσεων, η κριτική επιτροπή έστειλε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα την Λουίζα Πυριόχου με τον Beast, την Σοφία με τον Jerom Kaluta και τον Ιάσονα Παπαματθαίου με την Ηρώ.

Στην τελευταία θέση της βαθμολογικής κατάταξης, ωστόσο, βρέθηκαν ο Βλάσης Χολέβας με την Μορφούλα Ιακωβίδου που συγκέντρωσαν τους λιγότερους βαθμούς από τους τέσσερις κριτές του J2US.

Όπως πάντα, όμως, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο J2US έχει το τηλεοπτικό κοινό το οποίο και με την ψηφοφορία μπορεί είτε να συμφωνήσει είτε να διαφωνήσει με τους κριτές. Για αυτό και λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα και τα ονόματα του ζευγαριού που τραγούδησε για τελευταία φορά στη σκηνή του μουσικού σόου.

Και σύμφωνα με τον συνδυασμό από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού και τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής, από το J2US αποχώρησαν ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Τζούλι Μασίνο.