Ανάμεσα στους τσακωμούς τους, οι παίκτες του Survivor All Star έζησαν και μια αλλιώτικη διαδικασία καθώς ο παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Ατζούν Ιλιτζαλί, επανεμφανίστηκε δύο μήνες μετά τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία και παρουσίασε ένα παιχνίδι που στην πραγματικότητα ήταν δημοπρασία φαγητού.

«Είμαι εδώ για να σας παρουσιάσω ένα παιχνίδι έκπληξη. Το παίζουμε στο τουρκικό Suvivor και έπρεπε να το φέρω και στα αδέρφια μου τους Έλληνες», είπε αρχικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί και συνέχισε εξηγώντας τους κανονισμούς, δηλαδή πως οι παίκτες θα έχουν ορισμένα χρήματα στη διάθεσή τους αν και τα ποσά δεν ήταν τα ίδια για όλους. Τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες είχαν από 1.500 πέσος και οι υπόλοιποι από χίλια.

Έπειτα, πρόσφερε προς αγορά έναν κουραμπιέ που άρχισε στα 100 πέσος και τον οποίο πήρε ο Ηλίας Μπόγδανος για 150 πέσος μετά την αρχική προσφορά του Νίκου Μπάρτζη. Και ακολούθησε ένα πιάτο με δύο κουραμπιέδες και πάλι για 100 πέσος, που τους πήρε ο Γιώργος Ασημακόπουλος για 200 πέσος. Τρίτο πιάτο ήταν μια χωριάτικη σαλάτα που πήρε ο Νίκος Μπάρτζης για 400 πέσος έπειτα από μεγάλη «μάχη».

Ο μεγάλος… χαμός, όμως, έγινε με μια τυρόπιτα κι ένα κομμάτι κέικ σοκολάτας που δόθηκαν για 900 και 1.000 πέσος, αντίστοιχα. Η τυρόπιτα, πάντως, «άνοιξε» στα 300 πέσος και τελικά μετά από πολλές προσφορές την πήρε ο Στέλιος Χανταμπάκης. Το κέικ το πήρε η Σταυρούλα επίσης αφού ακολούθησαν πολλές προσφορές. Πλειοδοτήθηκαν επίσης και άλλα ροφήματα και φαγητά, μεταξύ αυτών καφές και καταΐφι.

Ο Ατζούν, πάντως, ήταν… unfair προς τους συμμετέχοντες αφού μπροστά στους πεινασμένους παίκτες πήρε το πιάτο και άρχισε να τρώει. Οι Κόκκινοι, μάλιστα, άρχισαν να φωνάζουν να δώσει σε όλους από ένα κομμάτι.