Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε σήμερα τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor All Star στον αέρα της εκπομπής της «Πάμε Δανάη!». Η κουβέντα της παρέας της εκπομπής, ξεκίνησε όταν σχολίαζαν τα πλάνο από τον χαμό που προκάλεσε χθες η Ελευθερία Ελευθερίου στο νησί του Αγίου Δομίνικου.

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε τον σχολιασμό της λέγοντας πως «έχουν πάει στην άλλη άκρη του κόσμου και ξεκατινιάζονται, μόνο μαλλί με μαλλί δεν έχουν πιαστεί. Προφανώς, όλα γίνονται για τα λεφτά. Το ξεκατίνιασμα δεν είναι αλατοπίπερο. Τα ριάλιτι υπάρχουν ως ένας μηχανισμός αποσυμπίεσης»

«Υπάρχουν αξιοπρεπείς άνθρωποι που έχουν πάει σε αυτά τα ριάλιτι και παρότι γύρω τους υπήρχε ο παροξυσμός και η τρέλα, εκείνοι ήταν ακλόνητοι στον χαρακτήρα τους. Θεωρώ ότι κάτι υπάρχει και μέσα σου για να καταντήσεις να αντιδράς με αυτόν τον τρόπο».

«Νιώθω ότι εν έτει 2023, όταν ο ένας ξεκατινιάζεται με τον άλλον, δε δίνουν ένα παράδειγμα; Τι πρότυπο να καλλιεργείται σε έναν άνθρωπο που είναι  12 χρονών, και μπορεί να κάνει ζάπινγκ με τους γονείς τους και θα πει ‘’εγώ θα πάω στην τηλεόραση, που έχεις ένα βήμα, αλλά δε θα κάνω κάτι, θα πηγαίνω και θα βρίζω τον κόσμο”», συμπλήρωσε η Μπάρκα.

«Εκεί έχει χαθεί η μπάλα. Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην Άσπα (τη δημοσιογράφο). Δύναμη, κουράγιο!» ανέφερε στο τέλος η παρουσιάστρια.