Μπάχαλο έγινε στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star όταν η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης έπιασε την Ελευθερία Ελευθερίου να ακούει κρυφά τα όσα έλεγε σε προσωπική του συνέντευξη ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η παίκτρια είχε κρυφτεί πίσω από τους θάμνους μέχρι που μία κοπέλα από την παραγωγή την έπιασε και με έντονο ύφος τη ρώτησε τι ακριβώς κάνει.

«Γιατί τρελάθηκες Ελευθερία μου; Γιατί μετά το συμβούλιο άρχισες να με βρίζεις τόσο χυδαία που δεν το πίστευε κανένας μας; Συζητήθηκε πάρα πολύ άσχημα από την ομάδα μας. Να με βρίζεις χυδαία, γιατί; Γιατί δεν μπορείς να αναλάβεις τις ευθύνες σου; Γιατί δεν μπορείς να αντέξεις το κακό που έκανες στην ομάδα μας και εξαιτίας σου έφυγε ένα φαβορί που λέγεται Στάθης; Τι δεν αντέχεις από όλα αυτά; Το ξεμπρόστιασμα σου;» έλεγε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Στη συνέχεια η παίκτρια γίνεται αντιληπτή. «Τι έκανες, Ελευθερία, εκεί; Κάθεσαι εκεί και ακούς όλα τα κιου;» ακούστηκε να λέει ο άνθρωπος της παραγωγής.

Ο διάλογος

Ελευθερίου: Τι κάνω; Ξέρεις πόση ώρα κάθομαι εκεί; Εκεί κοιμάμαι. Τον Μαρτίκα άκουσα τώρα. Δεν μπορεί ο Μαρτίκας να το κάνει αυτό το πράγμα.

Μαρτίκας: Κατάλαβες τώρα τι γίνεται; Κατάλαβες τι γίνεται, Άσπα;

Παραγωγή: Πόση ώρα είσαι εκεί;

Ελευθερίου: Από το πρωί.

Μαρτίκας: Όλα τα κιου έχει δει

Παραγωγή: Έχεις ακούσει όλα τα κιου;

Ελευθερίου: Δεν έχω ακούσει όλα τα κιου, όχι, τον Μαρτίκα άκουσα.

Μαρτίκας: Όλα τα κιου έχει δει

Ελευθερίου: Τον Μαρτίκα άκουσα.

Παραγωγή: Πάμε, Ελευθερία, σε παρακαλώ

Μαρτίκας: Κατάλαβες τι κάνει, Άσπα;

Παραγωγή: Όσα λέει στα κιου του είναι δικός του λογαριασμός.

Ελευθερίου: Άσπα μου, ξέρεις πόση ώρα λείπω;

Παραγωγή: Είναι ανεπίτρεπτο αυτό και δεν έχω και ιδέα ότι βρίσκεσαι εκεί

Ελευθερίου: Άσπα μου, ξέρεις πόση ώρα λείπω; Από το πρωί λείπω.

Παραγωγή: Και γιατί πρέπει να ξέρω που είσαι; Δεν ξέρεις ότι κάνω κιου εκεί;

«Είναι κρυμμένη από τις 7 το πρωί πίσω από τους θάμνους. […] Η μόνη σκέψη της είναι η κλοπή και η ανήθικη πράξη της. Μια φορά κλέφτρα πάντα κλέφτρα» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.