Καθημερινό πανηγύρι με καβγάδες και επιθέσεις στήνουν και οι δύο ομάδες στο Survivor All Star που αντί να αναλώνονται στα αγωνιστικά τους, τούς τρώει η φαγωμάρα με ίντριγκες και στρατηγικές.

Έτσι στο επεισόδιο της Τετάρτης (8/3) πριν από τον στίβο μάχης για την επικοινωνία τα αίματα – και πάλι – άναψαν ανάμεσα σε Γκότση και Κωνσταντινίδη, με τον Νίκο Μπάρτζη και τις κρυφές συναντήσεις του με τον Παναγιώτη να αποτελούν το «μήλον της έριδος».

Μετά το αγώνισμα για το έπαθλο της επικοινωνίας είχαμε… δεύτερο ημίχρονο ανάμεσα στους δυο τους και τον Ηλία Μπόγδανο, όπου επικράτησε απίστευτη ένταση. Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης άρχισε να φωνάζει στην υπόλοιπη ομάδα όταν επέστρεψαν στην καλύβα «Παίζετε ύπουλα», ο Ηλίας Γκότσης απεγνωσμένος να αναφωνεί «Δεν σταματάει, δουλεύει με κέρμα», ο Ηλίας Μπόγδανος να λέει με τη σειρά του για τον Παναγιώτη«θα βρίσκει κάθε φορά αφορμή για να κάνει ριάλιτι» και τον Κωνσταντινίδη να γίνεται έξαλλος όταν προτάθηκε στην Εύη Σαλταφερίδου να τον ηρεμήσει «Γιατί τι είμαι σκυλί για να με ηρεμήσει; Τι μου μιλάτε έτσι;».

Από την άλλη οι Κόκκινοι ζουν τη δική τους κόλαση του Δάντη. Η ψυχολογία στα τάρταρα, καβγάδες, αποχώρηση Σχίζα και διάσπαση συνθέτουν το προφίλ των «κατακερματισμένων« Διάσημων που έχουν πάρει την κάτω βόλτα.

Με γέλιο αλλά και … κλάματα ξεκίνησε το επεισόδιο του Survivor All Star, γι’ αυτούς και πρωταγωνιστές ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Την ώρα που ο φαρμακοποιός έδινε τη συνέντευξή του στην κάμερα, έπιασε την Ελευθερία Ελευθερίου να βρίσκεται από πίσω του κρυμμένη στους θάμνους να τον κρυφακούει και έγινε έξω φρενών.

«Είναι κρυμμένη εδώ, άκουσε όλων των παιδιών τις συνεντεύξεις, μια φορά κλέφτρα πάντα κλέφτρα», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας μόλις την εντόπισε.

Η Ελευθερία Ελευθερίου από την πλευρά της θέλοντας να δικαιολογηθεί είπε ότι απλώς από τις 7 το πρωί είναι εκεί και κοιμόταν και έτυχε να ακούσει μόνο τη συνέντευξη του Μαρτίκα, αλλά δεν έπεισε τον φαρμακοποιό, ενώ την «κατσάδιασε» και άνθρωπος της παραγωγής.

Μάλιστα, η ένταση μεταξύ των δύο παικτών συνεχίστηκε και λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος. Σειρά είχε το ξεμπρόστιασμα της Ελευθερίας από τον Μαρτίκα ο οποίος ενημέρωσε το άπαν σύμπαν ότι η τραγουδίστρα κρύφτηκε στους θάμνους για να κρυφακούσει τις συνεντεύξεις στο κιου.

«Άκουσε όλες τις προσωπικές μας συνεντεύξεις», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στους συμπαίκτες του κατηγορώντας την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Είναι η μοναδική απόρρητη επικοινωνία μας με τον έξω κόσμο και η προσωπική επαφή μας υποκλάπηκε, είναι η εσχάτη της κλεψιάς και της παραβίασης των κανόνων», πρόσθεσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Έπειτα, η Ελευθερία Ελευθερίου έδωσε τη δική της απάντηση.

«Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα, ξύπνησα πάρα πολύ νωρίς το πρωί όταν όλοι κοιμόντουσαν… Ήθελα να κάτσω κάτω στη λίμνη να απομονωθώ και να περάσω χρόνο με τον εαυτό μου χωρίς να με βλέπουν οι συμπαίκτες μου. Δεν θα έκανα τίποτα εις βάρος των παιδιών σε καμία περίπτωση. Γύρισα στην καλύβα την ώρα που θα φεύγαμε για το αγώνισμα….Δεν έχω ακούσει τίποτα», δήλωσε η Ελευθερία Ελευθερίου υποστηρίζοντας ότι ο Σπύρος Μαρτίκας την στοχοποιεί.

«Μπορεί να το δει και ο κόσμος ότι αν γνώριζα τι λέει ο καθένας στις προσωπικές του συνεντεύξεις θα είχα κινηθεί διαφορετικά στο ριάλιτι. Δεν είχα καμία πρόθεση να ξυπνήσω από τις 6 για να ακούσω τα κιού των παιδιών», πρόσθεσε η ίδια.