Πιο πληγωμένοι από ποτέ μοιάζουν να είναι οι Μαχητές στο Survivor All Star και επεισόδιο με το επεισόδιο αυτό επιβεβαιώνεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης (8/3), παρά τη νίκη της μπλε ομάδας απέναντι στην κόκκινη στο αγώνισμα επικοινωνίας, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης έκανε έξω φρενών τους συμπαίκτες του στην καλύβα.

Ο παίκτης, με τον Ηλία Γκότση βρίσκονται στα… μαχαίρια το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα τον αδιανόητο καβγά τους στο Συμβούλιο του Νησιού της Τρίτης (7/3) στο οποίο ακούστηκαν απίστευτες φράσεις «Θυματοποιείσαι, φαντάσου πόσα κόμπλεξ έχεις» . Στην αρχή δε, του επεισοδίου της Τετάρτης (8/3) ο νικητής του Survivor 2018 πήρε τον λόγο και προχώρησε σε αποκαλύψεις λίγο πριν οι Διάσημοι και οι Μαχητές ξεχυθούν στον στίβο μάχης για το αγώνισμα επικοινωνίας.

«Είναι αλήθεια ή όχι ότι σε έπιασα με τον Μπάρτζη στο δάσος; Και με τον Στάθη Σχίζα πριν φύγει;» απευθύνθηκε στον Παναγιώτη και πρόσθεσε: «Εσύ με τον Νίκο Μπάρτζη τι έχετε να πείτε στο δάσος;» αναρωτήθηκε ο Ηλίας Γκότσης για να πάρει αμέσως τον λόγο, από τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ο Νίκος Μπάρτζης από την κόκκινη ομάδα του Survivor All Star τονίζοντας πως «λογικά προσπαθούν τώρα να χτυπήσουν τον Παναγιώτη αλλά για ποιο λόγο; Εγώ τον Παναγιώτη δεν τον ξέρω καν. Τι δουλειά να έχω εγώ να συναντηθώ με τον Παναγιώτη;».

Μετά το αγώνισμα για το έπαθλο της επικοινωνίας είχαμε… δεύτερο ημίχρονο ανάμεσα στους δυο τους. Ο Παναγιώτης ειδικότερα άρχισε να δηλώσεις προς την υπόλοιπη του ομάδα πως «θέλω να ξεκαθαρίσω πως μέχρι σήμερα δεν έχω φέρει καμία ένταση πέρα από κάτι αγωνιστικό. Και όχι επειδή χάνω, αλλά επειδή έχω δει ένα δυο πράγματα. Είναι η άποψη μου και την λέω αγωνιστικά. Εξωαγωνιστικά όμως δεν με ενδιαφέρει κανένας τι κάνει».

Παίζετε ύπουλα! Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα γιατί παίζετε ύπουλα» φώναξε, στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης απευθυνόμενος στον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο. «Δεν σταματάει, δουλεύει με κέρμα! Δεν σταματάει» αναφώνησε, απεγνωσμένος, ο νικητής του Survivor 2018.

«Αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να εναρμονιστεί με την ομάδα, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αφήσει τίποτα πίσω του και θα βρίσκει κάθε φορά την παραμικρή αφορμή για να κάνει ριάλιτι» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Ηλίας Μπόγδανος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Όταν δε ο Ηλίας Γκότσης πρότεινε στην καλή του φίλη, Εύη Σαλταφερίδου να τον ηρεμήσει… εκείνος έγινε έξαλλος και αποχώρησε από κοντά του! «Γιατί τι είμαι σκυλί για να με ηρεμήσει; Τι μου μιλάτε έτσι; Με ειρωνεύεσαι, με λες κομπλεξικό και μου μιλάς λες και είμαι σκυλί».