Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με το ΚΚΕ δίνει η Έλενα Ακρίτα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook. Η δημοσιογράφος και συγγραφέας, στο νέο της μήνυμα συνεχίζει τα περί «ομοφοβίας» του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος ενώ τονίζει πως είτε τους αρέσει είτε όχι θα σταθεί και θα αγωνιστεί δίπλα στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα έγραψε: «ΚΚΕ και ομοφοβία μέρος Γ‘.

Αγόρευση του βουλευτή Γκιόκα (αυτού ντε που βαζει τους διευθυντές να κάνουν ντα τον εργαζόμενο) το 2015 στη Βουλή. Ένα ξεκάθαρα ομοφοβικό και ρατσιστικό παραλήρημα.

Αρκετά με την ανοχή, αρκετά με την ασυλία: κάποτε κάποιος πρέπει να τα πει. Κι εγώ ανάγκη δε σάς έχω, καμία όμως. Θα αγωνιστώ δίπλα στα αδέλφια μου της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, είτε σας αρέσει είτε όχι.

Όλη η αγόρευση του εν λόγω στο πρώτο σχόλιο, από τον Ριζοσπάστη με τίτλο «Η θέση του ΚΚΕ για το σύμφωνο συμβίωσης».

ΚΚΕ και ομοφοβία μέρος Γ‘.Αγόρευση του βουλευτή Γκιόκα (αυτού ντε που βαζει τους διευθυντές να κάνουν ντα τον…

Posted by Elena Akrita on Thursday, February 16, 2023

Πώς ξεκίνησε η κόντρα Έλενας Ακρίτα με ΚΚΕ 

Με αφορμή την τοποθέτηση της Έλενας Ακρίτας μέσω του podcast της το οποίο φιλοξενείται στο news247.gr, το ΚΚΕ ήρθε σε σύγκρουση με τη δημοσιογράφο και εξέδωσε ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα ενέπλεκε τον Περισσό σε ομοφοβικές διατυπώσεις κατά του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρου Μπιμπίλα και παράλληλα κατηγορούσε το ΚΚΕ για την πολιτική του στάση απέναντι στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Η αντίδραση του ΚΚΕ ήταν άμεση και μέσω ανακοίνωσης έκανε λόγο για «πλήθος άθλιων, ψευδών και συκοφαντικών χαρακτηρισμών που εξαπέλυσε κατά του ΚΚΕ».

Η Έλενα Ακρίτα σε «ένδειξη καλή θελήσεως», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, αφαίρεσε από το podcast της το συγκεκριμένο απόσπασμα αλλά επανήλθε μέσω των social media και μιας σειράς αναρτήσεων στις οποίες ζητούσε από το ΚΚΕ να πάρει θέση για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και κατά πόσο στηρίζει ή όχι το κόμμα τα δικαιώματα της.