Στην παρέα της Τρίτης (31/1) του «The 2Night Show», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνάντησε τον Mente Fuerte. Ο δημοφιλής τράπερ αναφέρθηκε, ανοιχτά, στα «πιστεύω» του, στη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη και στα παραπανίσια κιλά, στη σχέση του με τους γονείς του, αλλά και στη μουσική, την οποία υπηρετεί.

Γιατί δηλώνει αγράμματος;

«Μεγάλωσα στην Καλλιθέα. Ήμουν το μαύρο πρόβατο. Δεν τα πήγαινα καλά με το σχολείο, δυστυχώς. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τους σοβαρούς κινδύνους αν δεν ξέρεις γράμματα. Άλλο να είσαι αμόρφωτος και άλλο αγράμματος, εγώ είμαι αγράμματος».

Ένα από τα πράγματα που τον ενοχλεί είναι ότι η τηλεόραση στοιβάζει όλους τους καλλιτέχνες της ραπ και τραπ στο ίδιο καζάνι και βγαίνει προς τα έξω μία πολύ άσχημη εικόνα.

«Είχα άρνηση με την τηλεόραση γιατί νιώθω ότι διαστρεβλώνονται όλα. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει όπως θέλει και δεν μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Δεν με νοιάζει τι γίνεται γύρω μου και πώς ξεφτιλίζει ο καθένας τον εαυτό μου. Με ενοχλεί όταν βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι. Όλοι οι καλλιτέχνες δεν είναι το ίδιο».

Έδωσε τον δικό του ορισμό για τον «πραγματικό άντρα» και αποκάλυψε αν ζηλεύει τη γυναίκα που φημολογείται ότι είναι μαζί της (σ.σ. Μαρία Σολωμού), και η οποία τον συνόδευσε στο στούντιο.

«Δεν ξέρω τι κάνει. Κατ’ αρχήν δεν έχουμε δηλώσει ότι είμαστε μαζί από όσο ξέρω κι είναι και καλό μάρκετινγκ αυτό. Την πιστεύω όταν λέει ότι είναι στο γυμναστήριο. Ζηλεύω τα πάντα, ζηλεύω και το τραπέζι άμα καθίσουν μόνοι τους. Πρέπει όμως να υπάρχει κάτι, γιατί βαριέσαι. Είναι ωραίο πρότυπο μαμάς η Μαρία, πολύ ροκ μαμά. Δεν ξέρω αν με ζηλεύει. Θα πρέπει να την ρωτήσεις. Εγώ που να την βρω; Εσύ θα την βρεις» είπε μεταξύ άλλων ο Mente Fuerte.

Τελειώνοντας τα λόγια του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε: «Φοβερή συζήτηση. Έχουμε κάψει τον εγκέφαλο κόσμου».

Ο Mente Fuerte αποκάλυψε τη μάχη του με την κατάθλιψη, για την οποία επί χρόνια παίρνει φάρμακα που έφεραν ως αποτέλεσμα τα παραπανίσια κιλά που είχε παλαιότερα.

«Ήθελα να χάσω κιλά γιατί δεν ένιωθα καλά με εμένα, δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύουν οι άλλοι ή αν σε γουστάρουν οι γυναίκες γιατί όπως βλέπεις είμαστε καυ…ς είτε με πολλά κιλά, είτε με λίγα. Είναι θέμα πως αισθάνεσαι. Είχα πάρει πολλά κιλά γιατί παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά. Έκανα χειρουργείο για να τα χάσω τα κιλά. Πάντα ήμουν γεμάτος, αλλά εκεί 19-20 χρονών με επηρέασε. Έκανα χειρουργείο γιατί είχα χάσει άλλες δύο φορές μόνος μου τα κιλά με γυμναστικές και διατροφές, αλλά δεν είχα το κουράγιο να το ξανακάνω. Τα αντικαταθλιπτικά τελειώνουν ποτέ; Πρέπει να δουλέψεις πολύ με τον εαυτό σου. Δεν τα πάω καλά με τους ψυχολόγους, θέλω να τα πάω. Δεν έχω βρει τον κατάλληλο. Άργησα να καταλάβω ότι έχω κατάθλιψη, τώρα είμαι πολύ καλά σε σχέση με το πώς ήμουν, το διαχειρίζομαι» εξομολογήθηκε ο Mente Fuerte.