Μεγάλη έκταση έχει πάρει το θέμα των κρυφών συναντήσεων της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίασμο και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη. Οι δυο γυναίκες ανήκουν σε διαφορετική ομάδα από τους δυο άνδρες και αυτό φαίνεται πως έχει ενοχλήσει αρκετά τους συμπαίκτες τους.

Η Καρολίνα και η Μαριαλένα, καθισμένες δίπλα στη φωτιά, μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού συμβουλίου του Survivor All Star σχολίαζαν τα όσα ακούστηκαν γι’ άλλη μια φορά.

Μάλιστα, η Καρολίνα «σκοτείνιασε» όταν αναφέρθηκε στον Μάριο Πρίαμο και το γεγονός πως εκείνος έχει ξενερώσει απίστευτα με την έκταση που έχει πάρει το θέμα των κρυφών τους ραντεβού στην απομακρυσμένη καλύβα.

«Ο Μάριος έχει ξενερώσει φουλ και φαίνεται» ανέφερε η Καρολίνα και η Μαριαλένα αποκρίθηκε πως: «Κι ο Σάκης. Γιατί δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα. Συμφωνείς ότι το κάνουν γιατί ο Σάκης είναι ο καλύτερος παίκτης και δεν μπορούν να τον διαβάλλουν με κάποιον άλλον τρόπο; Γιατί δεν τους δίνει δικαίωμα;».

«Σαφέστατα. Γιατί πριν, ας πούμε, δεν ενοχλούνταν; Γιατί το βλέπανε;» ρώτησε η Καρολίνα με την Μαριαλένα να απαντάει πως: «Έλα ντε. Λέει ο Μαρτίκας για την ψηφοφορία και θα δεις λέει, αν το κάνουμε εσκεμμένα, αν ψηφιστεί. Του λέω αν τον ψηφίσεις θα εκτεθείς. Αν πραγματικά μπορούσες, θα τον ψήφιζες».