Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στο Πρωινό και στον δημοσιογράφο, Νίκο Κανάκη, με αφορμή το Survivor All Star, αλλά και τις προτάσεις που είχε ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τον χώρο της υποκριτικής και έριξε τα «καρφιά» του για τον δεύτερο.

Ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος συμμετείχε και στο Survivor, απάντησε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Όσον αφορά τον Ντάνο και τις προτάσεις του, δεν με αφορούν. Φαντάζομαι ότι οι προτάσεις δεν είναι ούτε από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ούτε από τον Λάνθιμο που κάνει σοβαρή δουλειά και να θέλει έτσι να κάνει όμορφα πράγματα τηλεοπτικά», είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Και πρόσθεσε: «Κάποια πράγματα καλό είναι τα σπουδάζουμε, να τα διδασκόμαστε. Αν δεν έχουμε κάνει και είμαστε τόσο ταλαντούχοι, μπράβο μας, με γεια μας, αλλά δεν έχω ακούσει κανένα θετικό σχόλιο η αλήθεια είναι παιδιά», είπε στο Πρωινό του ANT1 ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Ξανθός, γαλανομάτης, δίμετρος δεν είμαι οπότε αν ο ρόλος ταιριάζει στο φιζίκ του Ντάνου να τον πάρουν. Αν όμως ένας ηθοποιός έχει τελειώσει δραματική σχολή και στο φιζίκ είναι και το έχει περισσότερο υποκριτικά γι’ αυτό υπάρχουν τα κάστινγκ».

Βέβαια ο Γιώργος Λιάγκας δεν άφησε ασχολίαστο και θυμήθηκε πως ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είχε αφήσει στα κρύα του… λουτρού τον Σπύρο Μπιμπίλα καθώς έφυγε από την μουσική παράσταση «Σκρουτζ» για να συμμετάσχει στο παιχνίδι επιβίωσης. Τότε ο ηθοποιός είχε δώσει τις εξηγήσεις του για την επιλογή του να αφήσει το σανίδι για το Survivor – έλεγε πως δεν θα συμμετείχε σε ένα τέτοιο project καθώς πιστεύει ότι τα ριάλιτι είναι καραγκιοζιλίκια – και αυτές δεν ήταν άλλες από το δέλεαρ των χρημάτων.

Όσο για τον Ντάνο, σύμφωνα με αποκλειστική πληροφορία μετέδωσε τις τελευταίες ημέρες το «Mega Καλημέρα» ο πρώην νικητής του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» δεν αναχώρησε ξανά για τον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα του «Survivor All Star», καθώς φέρεται να εισέρχεται ξανά στον καλλιτεχνικό χώρο.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει συμμετάσχει στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Τατουάζ» και στην ταινία «Χαλβάη 5-0».

Τώρα ο κατά κόσμον «Ντάνος» φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση για να πρωταγωνιστήσει σε παράσταση κεντρικής θεατρικής σκηνής. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, εάν ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν δεχτεί να συμμετάσχει στην εν λόγω παράσταση, το θεατρικό έργο δεν θα «ανέβει» στη σκηνή.

H αποκάλυψη έγινε στο Mega Καλημέρα και όλοι τα έχασαν. Μάλιστα αναφώνησαν: «Αυτή είναι βόμβα. Είναι ειδησάρα! Μας λες ότι ο Ντάνος ανεβαίνει στο σανίδι».

«Αν ισχύουν οι κατηγορίες, θα έπρεπε να ντρεπόμαστε και να αισθανόμαστε πολύ άσχημα με τον εαυτό μας και όλο αυτό που συμβαίνει» είπε τώρα ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο.