Η περιπέτεια στα χνάρια του δράκου συνεχίζεται στην Ταϊλάνδη, την τελευταία χώρα της μοναδικής διαδρομής του συναρπαστικού Asia Express, του ταξιδιωτικού παιχνιδιού του Star. Μετά από την αποχώρηση του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστη Καθάργια, τέσσερα ζευγάρια συνεχίζουν το race προς τον τελικό, που θα λάβει χώρα στην Μπανγκόκ.

Και στο τέλος τής εβδομάδας ένα από αυτά, το πιο γρήγορο αλλά και το πιο ικανό, θα εξασφαλίσει απευθείας την πρόκρισή του στην εβδομάδα τού μεγάλου τελικού.

Για να φτάσουν στον τελικό όμως, έπρεπε πρώτα στο επεισόδιο της Παρασκευής (25/11) να μαζέψουν τυχερά κοκοράκια. Αυτά τα κοκοράκια προσφέρονται από τους Ταϊλανδούς ως τάμα, στον αείμνηστο βασιλιά Naresuan, για να τους φέρει ευημερία, τύχη και πλούτη! Όσα περισσότερα τυχερά κοκοράκια καταφέρουν να συγκεντρώσουν έως το τέλος τής εβδομάδας, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουν να περάσουν απευθείας στην εβδομάδα τού τελικού.

Και φυσικά για ακόμη μία φορά έπρεπε να ανταπεξέλθουν σε ανατρεπτικές αποστολές, όπως να μαζέψουν και να πουλήσουν αβγά.

Η καλή κίνηση Fipster-Βασάλου και οι αμφιβολίες

Για να γίνει όμως αυτό έπρεπε να ανταπεξέλθουν σε ανατρεπτικές αποστολές, όπως να μαζέψουν και να πουλήσουν αβγά.

Στη Χριστίνα και τη Μαρία έλειπαν όμως κάποια αυγά και ζήτησαν από τον Κωνσταντίνο να τους δώσει κάποια που τους περισσεύουν. Ο Κωνσταντίνος δέχτηκε και τα κορίτσια χάρηκαν πολύ με αυτή του την κίνηση.

Ωστόσο, ο Fipster είχε κάποιες αμφιβολίες μιας και όπως είπε έπρεπε να δώσουν τρία αυγά και όχι έξι, ώστε αν σπάσει κάποιο να το αντικαταστήσουν.

Γιάννης Αϊβάζης: «Μας την έκανε πάλι η Κολέτσα»

Γιάννης Αϊβάζης και Λευτέρης Δημηρόπουλος με τα αυγά στα χέρια προσπαθούσαν να βρουν που είναι η τελευταία αποστολή για να ολοκληρώσουν το race τους.

Στον δρόμο τους συνάντησαν τη Maria Maroulis και τη Χριστίνα Κολέτσα και ζήτησαν τη βοήθειά τους.

Η Maria – όπως ισχυρίστηκε η ίδια – μπερδεύτηκε και τους έστειλε σε λάθος κατεύθυνση με αποτέλεσμα να αισθανθεί πολύ άσχημα.

Ο Γιάννης Αϊβάζης εκνευρίστηκε λόγω αυτού του γεγονότος δηλώνοντας on camera: «Μη γελιέσαι κυρία μου, επίτηδες το έκανε. Είναι ένα παιχνίδι που το παραμικρό λάθος κοστίζει. Δεν υπάρχει αλληλεγγύη. Μας την έκανε πάλι η Κολέτσα!»

Τον εκνευρισμό του δεν έκρυψε ούτε ο Λευτέρης.

Maria και Χριστίνα πήραν το όχημα άλλου ζευγαριού

Απρόοπτα και ανατροπές έκρυβε το race για τον Fipster και τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο Fipster έψαχνε όχημα για να τους μεταφέρει στον προορισμό τους και αφού τα κατάφερε η οδηγός του είπε πως θα επιστρέψει να τους πάρει σε λίγο.

Σε κοντινό σημείο ήταν η Maria Maroulis και η Χριστίνα Κολέτσα για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Έπειτα από λίγα λεπτά η οδηγός επέστρεψε αλλά αντί να πάει μαζί της Fipster και Κωνσταντίνο.

Αν και ο Fipster προσπάθησε να εξηγήσει τι συνέβη, εκείνη πήρε Maria και Χριστίνα στο τέλος. Η Χριστίνα δήλωσε πως δεν κατάλαβε τι συνέβη και υπέθεσε πως τσακώθηκε με τα αγόρια η οδηγός.

Γιάννης Αϊβάζης και Λευτέρης Δημηρόπουλος ζήτησαν να αποχωρήσουν

Οι παίκτες έπρεπε επίσης στο επεισόδιο της Παρασκευής (25/11) να μαζέψουν τυχερά κοκοράκια.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του race ξέσπασε ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Δεν είναι χαμένο, είναι άδικο!» είπε ο ηθοποιός κατά του Παύλου Γαλακτερού και του Χρήστου Ζώτου.

Οι δυο παίκτες εκνευρίστηκαν, ένιωσαν αδικημένοι και ζήτησαν να αποχωρήσουν.

«Δεν είμαστε σε διάθεση να συνεχίσουμε άλλο το race. Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε ένα μεγάλο παράπονο. Είδαμε ένα ζευγάρι που πριν καν χτυπήσει το καμπανάκι (σ.σ. σηματοδοτεί την έναρξη και την λήξη του race) ήταν ανεβασμένο πάνω σε ένα αυτοκίνητο και να περιμένει. Θεωρούμε ότι αυτό είναι άδικο προς εμάς και αυτή τη χρονική στιγμή θεωρούμε ότι είναι καλύτερο να αποχωρήσουμε από το παιχνίδι» είπε ο Γιάννης Αϊβάζης στον Πέτρο Πολυχρονίδη και στην κάμερα ανέφερε ότι δεν του αρέσει ο αθέμιτος ανταγωνισμός και πως έχουν φερθεί ευγενικά σε όλους και δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα.

Ο Παύλος Γαλακτερός και ο Χρήστος Ζώτος είχαν εκείνη την στιγμή το πλεονέκτημα καθώς είχαν βρει όχημα για το πρωί και δεν θα χρειαζόταν να σταθούν την επόμενη ημέρα για ωτοστόπ.

«Έχω αδικηθεί με αυτό το συγκεκριμένο και δεν το αντέχω ψυχολογικά» δήλωσε από την πλευρά του ο Λευτέρης όταν ρωτήθηκε ξανά το ζευγάρι για την απόφασή του.

«Στενεύει ο κύκλος και αρχίζουν όλοι να παίζουν ένα παιχνίδι που σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει. Εμένα δεν με αγγίζει προσωπικά. Δεν μπορώ να μπαίνω σε αυτό το παιχνίδι τύπου ριάλιτι» δήλωσε ο Χρήστος Ζώτος και ο Παύλος Γαλακτερός τόνισε ότι αν ήταν τελευταίοι δεν θα γινόταν τίποτα και ότι η διαφορά ήταν 30 δευτερολέπτων.

«Ήταν προκλητικό αυτό που έγινε. Σαν εικόνα ήταν προκλητική, του τύπου καθίστε εσείς οι βλάκες ψάξτε, εγώ είμαι ανεβασμένος στην καρότσα. Δεν πιστεύω πως θα σας κερδίζαμε, για την εικόνα λέω» υποστήριξε και ο Fipster τα λεγόμενα των Γιάννη-Λευτέρη.