Ο Στέλιος ετοιμάζεται να πουλήσει το σπίτι τους σε μια οικογένεια ομογενών από την Αυστραλία και ένας χείμαρρος αναμνήσεων κατακλύζει την οικογένεια. Πριν μετακομίσουν, όμως, οργανώνουν μια συγκέντρωση της γειτονιάς στο σπίτι τους, για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί την εμφάνιση της Σούλας στο «Να η ευκαιρία»!

Η συγκίνηση δεν λείπει και από το διπλό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα προβληθεί την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, στις 22:00.

Αναλυτικά τι θα δούμε στο επόμενο διπλό επεισόδιο της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια»:

Επεισόδιο 54ο – «Να η ευκαιρία»: Η άφιξη του κυρ Γιάννη και της Τούλας, ως οι νέοι αγοραστές του σούπερ μάρκετ, αναστατώνει τη γειτονιά. Η Νανά ζηλεύει την αστραφτερή Μερσεντές του ζευγαριού και ζητάει επίμονα από τον Δημήτρη να της αγοράσει αυτοκίνητο. Μια ευκαιρία παρουσιάζεται στον Στέλιο για να πουληθεί το σπίτι τους, πριν το πάρει η τράπεζα, αλλά η Μαίρη διστάζει να το αποχωριστεί. Η Ελπίδα έχει μια δελεαστική πρόταση για την καριέρα της που τη βάζει σε δίλημμα, ενώ η γνωριμία του Άγγελου με μια κοπέλα, του ανοίγει νέους δρόμους… Η Μαίρη και ο Στέλιος, πριν αναγκαστούν να μετακομίσουν, οργανώνουν μια συγκέντρωση της γειτονιάς στο σπίτι τους, για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί την εμφάνιση της Σούλας στο «Να η ευκαιρία».

Επεισόδιο 55ο – «Η πιο μεγάλη ώρα»: Ο Στέλιος ετοιμάζεται να πουλήσει το σπίτι τους σε μια οικογένεια ομογενών από την Αυστραλία και ένας χείμαρρος αναμνήσεων κατακλύζει την οικογένεια. Ο κυρ Νίκος αποχωρεί για τη Νέδουσα, καθώς έχει ανάγκη να αποχαιρετίσει την Ερμιόνη με τον τρόπο του. Ο Άγγελος και η παρέα του αγωνιούν για τις εξετάσεις Lower και η Σούλα ετοιμάζεται να ανέβει στην πίστα. Ο Μίλτος ακολουθεί τις συμβουλές του Παπαδόπουλου, για το πώς να προσεγγίσει την Ελπίδα και η κυρία Ρούλα, εκπλήσσει τους Αντωνόπουλους με μια αναπάντεχη πρόταση που τους κάνει.