Για ακόμα ένα βράδυ, αυτό της Πέμπτης (27/10), το Love Island ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Στο νέο αυτό επεισόδιο η παρουσιάστρια του ριάλιτι της αγάπης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε και πάλι τα ζευγάρια στη βίλα.

Όμως είχε… απρόσμενα νέα να τους ανακοινώσει. Ειδικότερα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενημέρωσε τους παίκτες πως όλα αλλάζουν λίγο πριν πέσει η αυλαία στο Love Island.

«Σιγά σιγά οδεύουμε προς το τέλος. Ήρθε λοιπόν η στιγμή για μια ιδιαίτερη δοκιμασία. Αυτή η δοκιμασία θα είναι και η τελευταία μεγάλη δοκιμασία πριν από τον τελικό. Σήμερα θα κάνουμε ένα διαφορετικό recoupling. Θα δημιουργηθούν έξι νέα ζευγάρια από την αρχή» τόνισε με νόημα η παρουσιάστρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Έτσι, έξι φάκελοι έμελλε να καθορίσουν την τύχη του… έρωτα για τους διαγωνιζόμενους και να δημιουργηθούν τα νέα ζευγάρια. Οι φάκελοι είχαν εντός τους τα ονόματα των κοριτσιών και τα αγόρια έπρεπε να διαλέξουν μέσω αυτών το νέο τους ταίρι. Αν το όνομα που κρυβόταν στον φάκελο ήταν το τωρινό τους ζευγάρι, θα διάλεγαν έναν άλλο, καθώς όπως τόνισε η παρουσιάστρια έπρεπε να δημιουργηθούν έξι νέα ζευγάρια.

Και αυτά είναι ο Φάνης με την Χριστίνα, ο Παναγιώτης με την Νίκη, ο Αλέξανδρος με την Κατερίνα, ο Αργύρης με την Αναστασία, ο Αλέξανδρος με την Μαρία καθώς και ο Γιώργος με την Κλαούντια.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έβαλε στη συνέχεια… φιτιλιές στα ζευγάρια, καθώς κάποιοι παίκτες ήρθαν κοντά στο ριάλιτι αγάπης και τώρα στην τελευταία μεγάλη δοκιμασία πριν τον τελικό είναι χώρια. Ήθελε, λοιπόν, να δει αν υπάρχει ζήλια και ανασφάλεια ύστερα από αυτή την εξέλιξη. Όχι δίχως λόγο.

Αυτός «αποκαλύφτηκε» όταν η παρουσιάστρια έθεσε και τους κανόνες… εγκράτειας σε αυτό το ύστατο challenge. «Από αυτή τη στιγμή θα κοιμάστε στο ίδιο κρεβάτι με το καινούργιο σας ταίρι και απαγορεύεται να κοιμηθείτε στα κρεβάτια της πισίνας με το πρώην ταίρι σας. Χρησιμοποιείστε αυτή την αλλαγή, για να πάρετε μια απόσταση. Έχει έρθει η στιγμή να καταλάβετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Είναι σίγουρο πως κάποιοι από εσάς παρά την απόσταση, θα έρθετε ακόμη πιο κοντά. Από την άλλη, όμως, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και το νέο σας ταίρι και κανείς δεν ξέρει, ίσως κάποιοι από εσάς αναθεωρήσουν».

Τα λεγόμενα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου δεν φάνηκε να άρεσαν στους Islanders, κάποιοι από τους οποίους εμφανίστηκαν σίγουροι για την επιλογή που έκαναν μέχρι τώρα και δεν έδειξαν προθυμία για νέους ερωτικούς… πειραματισμούς μέσω του καινούργιου recoupling. Εξέφρασαν επίσης την δυσκολία του εγχειρήματος να μείνουν μακριά από το… έτερό τους ήμισυ στο ριάλιτι σε αυτή την τελική ευθεία πριν την επανένωση.

«Θέλω να είστε προσεχτικοί. Αν παραβείτε τους κανόνες θα υπάρξουν κυρώσεις» πρόσθεσε η παρουσιάστρια και ακόμη είπε: «Αισθάνομαι ότι έχετε δημιουργήσει ουσιαστικές σχέσεις και πως το να μην παραβείτε τους κανόνες μπροστά σε αυτά που έχετε περάσει μέχρι τώρα δεν είναι τίποτα. Θα δυσκολευτείτε, αλλά είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρετε».