Ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε μέσω της εκπομπής του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ τη συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη, όπου 30.000 κόσμος γέμισαν το Καυτανζόγλειο.

Ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για «άθλιους στίχους», από έναν «υποτιθέμενο καλλιτέχνη», με τον Άρη Πορτοσάλτε να στέκεται και στο σύνθημα που ακούστηκε κατά του πρωθυπουργού αναφέροντας πως «Αν αυτό το αντισυστημικό, περιβάλλεται από μια αμορφωσιά, από μια ατημελησιά, από μια κατάσταση ξεχαρβαλώματος, τότε χάνει το νόημά του και το να πεις πάω αντισυστημικά».

Συγκεκριμένα στη σημερινή (24/10) του εκπομπή στον ΣΚΑΪ 100,3 ο Άρης Πορτοσάλτε είπε χαρακτηρισιτικά: «Γενικότερα έχουμε ένα πολύ σοβαρό θέμα, αν προστρέξω στο ότι πήγαν 30.000 νέοι και άκουγαν κάτι αθλίους στίχους ενός υποτιθέμενου καλλιτέχνη που υποτίθεται ότι χτυπάει το σύστημα και όλοι μαζί στο τέλος φώναζαν τη βρισιά εναντίον του πρωθυπουργού τη γενετήσια. Το πρόβλημά μου δεν είναι να βρίζουν τον πρωθυπουργό, το θέμα μου δεν είναι να κάνουν κριτική στον πρωθυπουργό. Να κάνουν κριτική από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αν αυτό το αντισυστημικό, περιβάλλεται από μια αμορφωσιά, από μια ατημελησιά, από μια κατάσταση ξεχαρβαλώματος, τότε χάνει το νόημά του και το να πεις πάω αντισυστημικά. Πάμε αντισυστημικά, να διαλύσουμε ότι σύστημα έχουμε. Αλλά η απάντηση ποια είναι; Αυτή η βρισιά;».