Τον Γιώργο Τσαλίκη συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε αφορούσε την κόντρα του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Μία κόντρα η οποία ξεκίνησε κατά την περσινή χρονιά με αφορμή την παρουσίαση του Big Brother.

Ο τραγουδιστής θέλησε ηρεμήσει λίγο τα πνεύματα και το έριξε στην πλάκα. «Εγώ πιστεύω πως αυτή η κόντρα θα καταλήξει σε κουμπαριά. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Εγώ δεν θέλω να κρατάω κακία με κανέναν αλλά πραγματικά μερικές φορές ώπα… Έβγαινε κι έλεγε ό,τι ήθελε, πράγματα που δεν ίσχυαν. Ένα πράγμα θέλω να κρατάτε: Ο Γιώργος είναι καλό παιδί, τρελό παιδί αλλά λέει πάντα την αλήθεια».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναρωτήθηκε πώς μπορεί να γίνει αυτή η κουμπαριά όταν όλοι έχουν αγόρια. «Μήπως παντρευτεί ο Γκουντάρας;» σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Αφού λέει κουμπαριά ο άνθρωπος. Πού πάει το μυαλό σου; Ότι θα παντρέψουν τους γιους τους;».

Τα όσα ανέφεραν τόσο ο Γιώργος Τσαλίκης όσο και ο Δημήτρης Παπανώτας και αφορούσαν τον Γρηγόρη Γκουντάρα προβλήθηκαν και στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ενοχλημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι και αρκέστηκε να πει πως: «Δεν έχω να πω τίποτα απολύτως, ο κόσμος τα καταλαβαίνει όλα. Εγώ δεν έχω να πω τίποτα για κανέναν», αρκέστηκε να πει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος όμως εξερράγη και ανέφερε: «Είναι ένα χιούμορ το οποίο δεν γνωρίζω ποιος είναι ο αποδέκτης, που απευθύνεται αυτό το χιούμορ. Εγώ δεν γέλασα. Το χειρότερο είναι ότι όταν λες κάτι, το οποίο μπορεί να είναι αστείο που αφορά όμως την προσωπική ζωή του άλλου κι έναν γάμο στην προκειμένη περίπτωση, επειδή τα ακούν όχι μόνο ο Γρηγόρης, αλλά και διάφοροι άλλοι, συγγνώμη, αλλά δεν είναι πλάκα. Δεν είναι μόνος του ο Γρηγόρης Γκουντάρας, δεν είναι μόνος του όμως, όταν ακούγεται αυτό το πράγμα δημόσια. Δεν είναι ότι τον έπιασε κάποιος και του είπε ένα αστείο στο μπαρ, στο καφενείο. Μη ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Έχει παιδιά ο άνθρωπος, τι δεν καταλαβαίνετε; Να το κάνουμε τόσο λιανά;».

«Εγώ υποκριτικά δεν κάνω τίποτα στη ζωή μου. Πίνω καφέ με αυτούς που θέλω να πιω και λέω καλημέρα σε αυτούς που θέλω να πω», είπε επίσης ο Γρηγόρης Γκουντάρας.