«Διανύω τα τελευταία μου χρόνια στον Alpha» είπε ο Νίκος Μάνεσης στον «αέρα» της εκπομπής του το Σάββατο το πρωί και προκάλεσε ένα μικρό χαμό γύρω από το όνομα του αφού όπως αποκάλυψε την επόμενη μέρα, τον περίμεναν δημοσιογράφοι έξω από το στούντιο για να τους εξηγήσει τι ακριβώς σήμαινε η δήλωσή του.

«Το έκανα για να δω αν υπάρχει ενδιαφέρον. Ενάμιση χρόνο τώρα καταγράφονται αξιοπερίεργα πράγματα» εξήγησε ο Νίκος Μάνεσης την επόμενη ημέρα στον «αέρα» της εκπομπής του.
Το πρωί της Δευτέρας (03/10), η Ελεονώρα Μελέτη και οι συντελεστές της εκπομπής «Mega Καλημέρα» σχολίασαν το συγκεκριμένο θέμα με την παρουσιάστρια να το χαρακτηρίζει «τρικ».

«Δεν ξέρω τι μου λέτε εσείς για τον Νίκο Μουτσινά, αλλά σίγουρα δεν ήταν η μόνη αποχώρηση που ανακοινώθηκε το σαββατοκύριακο. Είχαμε κι άλλη μία και βέβαια το αντίκρισμα, απ’ ότι θα καταλάβουμε όλοι, ήταν πολύ μεγαλύτερο γιατί μπλόκαρε το τηλεφωνικό κέντρο και τα social media της εκπομπής», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και στη συνέχεια προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα.

«Τι κοιτάτε εμένα;», είπε η Ελεονώρα Μελέτη κι έβαλε τα γέλια μετά την προβολή του βίντεο, όπως άλλωστε και οι συνεργάτες της. «Βρε κουτό, ένα τρικ έκανε για να δει την ανταπόκριση», πρόσθεσε επίσης η παρουσιάστρια.

«Εσείς όταν κάνατε την εκπομπή μαζί, το έκανε και σε εσάς;» ρώτησε ο Κώστας Τσουρός με την Ελεονώρα Μελέτη να απαντά πως: «Φταίγαμε εμείς, φταίγαμε οι μπροστά, οι παρουσιαστές».

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Μάνεσης ήταν ο αρχισυντάκτης της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη» που παρουσίαζε η Ελεονώρα Μελέτη και οι μεταξύ τους συνεργασία έληξε ιδιαίτερα άδοξα με αιχμές και από τις δυο πλευρές.