Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» παραχώρησε δηλώσεις ο Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος ρωτήθηκε για τη νέα πρωινή εκπομπή που θα παρουσιάσει στην ΕΡΤ ενώ απέφυγε διακριτικά να απαντήσει σε ερώτηση για τη Μαρία Μπακοδήμου.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω στην πρωινή ζώνη, είναι ωραίο. Είπα το “ναι” γιατί ήταν αυτό το πρόγραμμα που θα ήθελα να κάνω, έτσι όπως μου το πρότειναν, έτσι όπως το σκέφτηκα. Η Τζένη Μελιτά ήταν δική μου επιλογή» τόνισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Σε ότι αφορά τον τίτλο της πρωινής εκπομπής της ΕΡΤ, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε πως: «Ο τίτλος “Πρωίαν σε είδον” είναι στην καθαρεύουσα, εγώ τον σκέφτηκα από ένα τραγούδι της Βασιλειάδου».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για την πρεμιέρα της Μαρίας Μπακοδήμου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε: «Όλοι κάνουν πρεμιέρα, έχουν ήδη κάνει πρεμιέρα, θα κάνουν πρεμιέρα κι άλλες εκπομπές. Εύχομαι σε όλες τις εκπομπές να είναι πάρα πολύ καλά. Σε όλες τις εκπομπές έχω ανθρώπους που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν, οπότε εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχουν γιατί με όλες τις εκπομπές, σε όλες τις εκπομπές κάποιος υπάρχει με τον οποίο έχω δουλέψει κι έχω ιδιαίτερες σχέσεις αγάπης».