Η Βούλα, ο Μηνάς, ο Ηλίας, η Καίτη, ο Μπάμπης, η Ξένια, ο Άγγελος, η Βέλη, αλλά και η Μένη, η Σοφούλα, και ο Ηλίας Κανάτης ετοιμάζονται να υποδεχθούν γι’ άλλη μια σεζόν τους τηλεθεατές στον Alpha και να τους πουν ξανά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Η μακροβιότερη κωμική ελληνική σειρά του Alpha, επιστρέφει τη νέα σεζόν και υπόσχεται να χαρίσει μοναδικές ατάκες, ξεκαρδιστικούς διαλόγους και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού: «Τα πρώτα εκατό χρόνια είναι δύσκολα».

«Κωμωδία ρεκόρ! Η μακροβιότερη κωμική ελληνική σειρά έχει όνομα: «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», με μοναδικές ατάκες, ξεκαρδιστικούς διαλόγους και ηθοποιούς που έχουν γράψει, πια, μέσα μας με τα ονόματα των ρόλων τους!

Η Βούλα, ο Μηνάς, ο Ηλίας, η Καίτη, ο Μπάμπης, η Ξένια, ο Άγγελος, η Βέλη, αλλά και η Μένη, η Σοφούλα, και ο Ηλίας Κανάτης, οι άνθρωποί μας τόσα χρόνια, θα μας χαρίσουν και πάλι απλόχερα το χαμόγελό τους. Φυσικά στα… πόδια τους θα μπλεχτούν κι άλλοι που θα φέρουν για άλλη μια φορά τη Μουρμούρα στη ζωή τους! Γέλιο, γέλιο κι άλλο γέλιο! Τα καλύτερα έρχονται! Τα πρώτα εκατό χρόνια είναι δύσκολα» αναφέρει ο Alpha για την σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που έκλεισε τα 10 χρόνια και συνεχίζει.