Το επεισόδιο της Τετάρτης (1/6) στο Survivor ξεκίνησε με τους παίκτες να βγάζουν τα… φτυάρια και να σχολιάζουν το σχέδιο του «δολοπλόκου» Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος έβγαλε στη… σέντρα τις Μαίη και Στέλλα ως συνυποψήφιες προς αποχώρηση. Κι ο ίδιος, όμως, ο φαρμακοποιός έσταξε φαρμάκι για τους αντιπάλους του και συγκεκριμένα για τους «άσπονδους εχθρούς» του, Ασημίνα Χατζηανδρέου κι Άρη Σοϊλέδη.

Ακόμη μία ήττα έγραψε στο τεφτέρι της η κόκκινη ομάδα στο Survivor, αφού ηττήθηκε και πάλι από τη μπλε κι έχασε μέσα από τα χέρια της την επικοινωνία και το πλουσιοπάροχο γεύμα.

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας επέστρεψαν στην καλύβα τους, όμως δεν ήταν η ήττα αυτή που μονοπώλησε τη συζήτησή τους, αλλά η Βρισηίδα και η συμπεριφορά της στον αγωνιστικό χώρο.

Η Βρισηίδα έχει φτάσει στα όριά τους όλους τους συμπαίκτες της

Η Βρισηίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα πωρώνεται ιδιαίτερα και συχνά είτε ξεσπάει σε κλάματα, είτε αρχίζει και φωνάζει, είτε απλά μέσα στα νεύρα βρίζει και φεύγει από τον πάγκο προκειμένου να ηρεμήσει.

Μαζί της στο χθεσινό επεισόδιο εκνευρίστηκαν ιδιαίτερα ο Στάθης που κατά τη διάρκεια ενός ματσαρίσματος είδε τη Βρισηίδα να φωνάζει μπροστά στο πρόσωπό του επιδεικτικά, ο Νίκος Γιάννης, ο οποίος είπε ότι βαρέθηκε πια να την νταντεύει και ο Τάλα, ο οποίος δεν αντέχει πλέον τις φωνές της.

Όμως πιο έξαλλος από όλους έγινε ο Άρης ο οποίος παρ’ όλο που είναι στην ίδια ομάδα μαζί της, βαρέθηκε να την ακούει συνεχώς να γκρινιάζει ή να εκρήγνυται κατά τη διάρκεια ή μετά από κάποιον αγώνα. Έτσι, όταν η Βρισηίδα είχε ακόμα μία έκρηξη, ο Άρης της μίλησε έντονα, κάνοντάς την και πάλι να κλαίει.

Ο Στάθης Σχίζας σημείωσε πως η παίκτρια πρέπει να έχει ευγένεια και να μην λειτουργεί σαν παιδάκι ενώ στη συνέχεια απόρησε πώς θα την ανεχόταν ο Σπύρος Μαρτίκας, αν συνέχιζαν τη σχέση τους κι έξω από το Survivor.

Ο Σπύρος Μαρτίκας που μέχρι πριν από μία εβδομάδα ήταν φουλ ερωτευμένος με τη Βρισηίδα κι οι δυο τους ζούσαν τον έρωτά τους, δίκασε την παίκτρια των μπλε και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Μακάρι να βρεθεί άνδρας που να την ανέχεται».

Και πρόσθεσε: «45 χρονών κι ακόμα γνωρίζω ανθρώπους και πέφτουμε από τα σύννεφα με συμπεριφορές, με ανθρώπους που δείχνουμε πρόθεση εμπιστοσύνης και μας απογοητεύουν, με κόσμο που έχουμε την καλύτερη διάθεση να τους κερδίσουμε στη ζωή μας και τελικά εισπράττουμε τη μεγαλύτερη απογοήτευση. Κάποιες ωραίες στιγμές και κάποιες τεράστιας έντασης και τελικά ο χωρισμός, που επιβεβαιώνει πολλά.

Σαφώς δεν έσπρωξα ποτέ την Βρισηίδα γιατί αν γινόταν, όλοι ξέρουμε τι κακό θα γινόταν. Δεν θα ήταν μια νύχτα ήρεμη στο Survivor με ένα ωραίο φεγγάρι από πάνω μας αλλά η νύχτα του αγίου Βαρθολομαίου. Ξεφεύγει χωρίς λόγο, έχει κερδίσει με την ομάδα της τόσες νίκες και δεν μπορεί να διαχειριστεί το θυμό της ούτε δευτερόλεπτο. Η επιθετικότητά της ξεπερνά κάθε ακρότητα απέναντι στους συμπαίκτες μου».

O Σπύρος επίσης αποκάλυψε και από πότε έγινε ζευγάρι με τη Βρισηίδα τονίζοντας πως μετά την Ένωση ήρθαν ακόμα πιο κοντά.

Πολύ… κλάμα στο τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας της φετινής σεζόν

Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, όμως εδώ και μία εβδομάδα δεν υπάρχει καμία ανατροπή στο reality επιβίωσης.

Η Μπλε ομάδα έχει κερδίσει όλα τα έπαθλα αυτής της εβδομάδας, αφήνοντας την κόκκινη ομάδα να τρώει κυριολεκτικά τη σκόνη της.

Αυτό συνέβη και στο χθεσινό επεισόδιο που κέρδισε το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας της χρονιάς και οι παίκτες συνομίλησαν με άτομα της οικογένειάς τους.

Δεν ήταν και λίγο, μετά από 160 μέρες – για κάποιους – να μιλούν ζωντανά με τους δικούς τους αγαπημένους ανθρώπους. Έτσι, τα… δάκρυα χαράς αλλά και νοσταλγίας ήταν αναμενόμενο να πέσουν την ώρα που έβλεπαν ζωντανά μέσα από βίντεοκλήση τους δικούς τους.

Όλοι μίλησαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, όμως αυτή που έκλεψε την παράσταση ήτα αδιαμφισβήτητα η αδελφή του Νίκου Γιάννη. Ο Νίκος Γιάννης μίλησε με την αδελφή του Κωνσταντίνα, η οποία τον ενημέρωσε ότι όλα τα μέλη της οικογένειάς τους είναι καλά.

Το Twitter την είδε να μιλάει με τον αδερφό της και ήταν σχεδόν αδύνατο να μη σχολιάσει.

Η Σταυρούλα μίλησε με την αδελφή της Σοφία, με την οποία μοιάζουν πάρα πολύ.

Στιγμές συγκίνησης για την οικογένεια Σοϊλέδη με τον Άρη να βλέπει για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό τη μητέρα του Ευδοξία να του μιλάει με τρυφερότητα και αγάπη.

Το πολύ κλάμα όμως ήρθε όταν η Ασημίνα είδε μπροστά της τους δύο γονείς της.

Η ποδοσφαιρίστρια είδε και τη γιαγιά Ασήμω που της μίλησε έχοντας κοντά της την αδελφή της παίκτριας του Survivor.

Στην κούκλα μητέρα της μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου με την οποία όντως μοιάζουν πάρα πολύ. Η παίκτρια, φανερά συγκινημένη τη ρώταγε με αγωνία αν είναι καλά και της υποσχέθηκε όταν επιστρέψει, να την κάνει μία μεγάλη αγκαλιά.

Η Βρισηίδα μίλησε και με τον μπαμπά της στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία. Εκείνος με τη σειρά του έδωσε συγχαρητήρια σε όλους που έχουν φτάσει μέχρι εδώ ενώ τόνισε πως καμάρωσε τη Βρισηίδα στο ροντέο με το άλογο που ανέβηκε στο Μεξικό.