Τρεις είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor. Σπύρος, Μαίη και Στέλλα είναι στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού να αποφασίσει ποιος θέλει να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης. Και μπορεί, ο Σπύρος Μαρτίκας να βρίσκεται για ένατη φορά στην συγκεκριμένη θέση, για την Μαίη Εμμανουηλίδου είναι η πρώτη φορά.

«Υποψήφια για πρώτη φορά μετά από τέσσερις μήνες στο παιχνίδι. Είναι λίγο περίεργο που φτάνουμε προς το τέλος του παιχνιδιού και βγαίνω για πρώτη φορά. Θέλω να περάσω και εγώ στην γνώμη και την κρίση του κοινού για τον χαρακτήρα μου και για την όλη μου στάση στο παιχνίδι. Πλέον είμαι στα χέρια του κόσμου» σχολίασε η Μαίη στην κάμερα του Survivor αναφερόμενη στην υποψηφιότητα της.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η, για δεύτερη φορά υποψήφια προς αποχώρηση, Στέλλα Ανδρεάδου. «Δεν εξεπλάγην με την απόφαση του Τάλα, ήταν κάτι που το περίμενα. Το είχαμε συζητήσει και με την ομάδα. Ήμασταν όλοι σύμφωνοι σε αυτό εκτός από τη Μαίη. Το παιχνίδι σιγά – σιγά φτάνει προς το τέλος του οπότε δεν είναι κάτι που θα αποφύγεις. Είναι καλό για να δεις κατά πόσο ο κόσμος ταυτίζεται με σένα. Ο κόσμος θα κρίνει δίκαια. Αυτό πιστεύω. Θέλω να έρθει η μέρα να δω την κρίση του κόσμου» είπε η παίκτρια.

Η Βρισηίδα «θάβει» την Μαίη και η Σταυρούλα συμφωνεί

Σκληρή κριτική στην Μαίη άσκησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή και μάλιστα βρήκε και… υποστηρικτή στο πρόσωπο της Βρισηίδας Ανδριώτου. «Χθες στο συμβούλιο έγιναν τα πράγματα όπως περίμενα. Περίμενα ότι θα έβγαιναν η Στέλλα και η Μαίη. Η μόνη που ήταν θετική, ήταν η Στέλλα. Η Μαίη ήταν σε μια αντιπαράθεση και άμυνα. Ο Σπύρος δεν έπεισε πολλούς με την έκκληση του. Όταν είχε κάνει έκκληση για μένα, το πίστευε ήταν ο μόνος που με είχε υπερασπιστεί τότε» σχολίασε η παίκτρια στην κάμερα του Survivor.

Οι υποψηφιότητες προς αποχώρηση αποτέλεσαν και θέμα συζήτησης σε πηγαδάκι το οποίο αποτελούνται από τον Νίκο Γιάννη, την Ασημίνα Χατζηανδρέου, την Σταυρούλα Χρυσαειδή, τον Άρη Σοϊλέδη και τη Βρισηίδα Ανδριώτου.  

«Η Μαίη είναι ένας χαρακτήρας πολύ ήσυχος, δημιουργεί εντάσεις από πίσω, τα κάνει αυτή κρυφά, τα λέει όλα από πίσω» άρχισε να λέει η Βρισηίδα Ανδριώτου και βρήκε σύμφωνη την Σταυρούλα η οποία σχολίασε πως: «Από όταν μπήκα στο παιχνίδι είχε θέμα μαζί μου. Μου έχει πει και η Βρισηίδα και η Ναυσικά και η Μυριέλλα».

Από τη άλλη ο Άρης Σοϊλέδης τόνισε πως δεν συμφωνεί μαζί τους καθώς: «Δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Η Μαίη πάντα θα πει τη γνώμη της» ενώ μιλώντας στην κάμερα του Survivor σχολίασε πως: «Διαφωνώ στο ότι η Μαίη είναι ύπουλη και ότι κάνει πράγματα πισώπλατα».

«Μίλησαν απλά για να μιλήσουν»

Ο Σπύρος Μαρτίκας, κατά το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor θέλησε να στηρίξει τα νέα παιδιά να παραμείνουν, δηλαδή τις δυο συμπαίκτριες του που είναι στον τάκο. Ωστόσο, οι Μπλε αλλά και η Μαίη φάνηκαν να μην πείθονται από τα λεγόμενα του φαρμακοποιού.  Αυτό αποτέλεσε αφορμή για συζήτηση ανάμεσα στην Στέλλα, τον Στάθη Σχίζα και τον Σπύρο. «Μίλησαν απλά για να μιλήσουν» είπε ο Στάθης σχολιάζοντας αρνητικά τους παίκτες της Μπλε ομάδας αλλά και της Μαίη για την αμφισβήτησή τους στο πρόσωπο του φαρμακοποιού. «Τόση πολλή φαντασία στην καχυποψία δεν περίμενα» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα.

Τα αιχμηρά σχόλια της Μαίη για τον Σπύρο Μαρτίκα

«Αχάριστη» χαρακτήρισε ο Σπύρος Μαρτίκας τη Μαίη καθώς η παίκτρια δεν πείστηκε από την κίνηση του να την στηρίξει μιλώντας στο τηλεοπτικό κοινό και να ζητήσει να αποχωρήσει εκείνος αντ’ αυτού. «Ο Σπύρος νομίζει ότι είναι ο king του Survivor. Ότι κατευθύνει τους πάντες και ότι ο κόσμος του ανήκει και πως αυτός αποφασίζει με τα καλέσματα του ποιος θα μείνει και ποιος όχι. Δεν ξέρω πώς το έχει στο κεφάλι του» σχολίασε αιχμηρά η Μαίη.