Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η Ιωάννα Μαλέσκου το πρωί της Δευτέρας (30/05) εμφανίστηκε στο πλατό του «Love It» και καλημέρισε τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές. Μετά από μια σύντομη συζήτηση με τους συνεργάτες της για τα χρώματα των ενδυματολογικών τους επιλογών, η Ιωάννα Μαλέσκου ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το πότε ρίχνει «αυλαία» το «Love It».

«Σήμερα, 30 του μήνα… Τελειώνει ο μήνας, μπαίνει ο καινούργιος. Φίλες και φίλοι, από πού μας παρακολουθείτε; Από Ελλάδα, από την αγαπημένη μας Κύπρο, και από όλα τα σημεία στο εξωτερικό, και μέσω web tv βέβαια. Ξεκινάμε και ξεκινάμε με πολλά…» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου και ξεκίνησε να σχολιάζει το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor.

Όταν οι συνεργάτες της αναρωτήθηκαν αν το Love It μπορεί να κερδίσει ένα ταξίδι σαν αυτά που έχουν κερδίσει και απολαύσει οι παίκτες του Survivor, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Θα κερδίσει 15 Ιουλίου που θα κλείσει η σεζόν και θα πάμε όλοι μαζί ένα ωραίο ταξίδι γιατί όντως έχουμε ανάγκη από διακοπές. Η αλήθεια είναι αυτή».

Αβέβαιο το μέλλον της στον ΣΚΑΪ

Και μπορεί, το «Love It» να ρίχνει αυλαία στις 15 Ιουλίου όπως αποκάλυψε και η ίδια το πρωί της Δευτέρας, οι φήμες για το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου είναι πολλές. Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με τις διαρροές έχει ήδη πραγματοποιήσει ραντεβού με τους υπευθύνους του ΣΚΑΪ και οι δυο πλευρές δεν φαίνεται να έχουν συμφωνήσει στην συνέχιση της συνεργασίας τους με την Ιωάννα Μαλέσκου να αναζητά άλλη τηλεοπτική στέγη για να την φιλοξενήσει.