Στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» εισέβαλλε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το μεσημέρι της Τετάρτης (25/05) και ο Νίκος Μουτσινάς δεν έκρυψε τη χαρά του που αντίκρισε την παρουσιάστρια μετά από τόσο καιρό που είχαν να τα πουν οι δυο τους.

Την ερχόμενη Παρασκευή το «Κάτι Ξαναψήνεται» ρίχνει αυλαία για φέτος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε πολύ χαρούμενη για το συγκεκριμένο project.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κλείνει αυτή την εβδομάδα μια σεζόν υπέροχη για εμένα. Τελειώνει το “Κάτι Ξαναψήνεται”. Ξεκινήσαμε πολύ δειλά για 70-80 επεισόδια και έγιναν 170» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Με το “Κάτι ξαναψήνεται” πήγαμε σε Ασπρόπυργο, Σαλαμίνα, περιοχές που δεν ήξερα ότι υπάρχουν», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Αναφερόμενη στα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα , η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε: «Θα ήθελα να κάνω πρωινό. Ένα στούντιο, να μπαίνω, να ανοίγει η καρδιά μου, να καλημερίζω τον κόσμο. Τι ωραία! Μου αρέσει. Μου έλειψε. Το έκανα 6 χρόνια. Έχω να το κάνω από το 2016. Συζητάμε διάφορα πρότζεκτ και άλλα που ίσως είναι γνώριμα για εμένα, που μου αρέσουν κι αυτά. Δεν ξέρω βέβαια τι θα πρωτογίνει».

Θα βρισκόταν ξανά στην παρουσίαση του «My Style Rocks»; Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: «Ναι, ναι, θα το ξαναέκανα. Έχω κάνει τόσες άλλωστε. Μου αρέσει η πρωινή ζώνη, μου αρέσει και το “My Style Rocks”. Το θέμα είναι σε τι αρέσω εγώ στον κόσμο και σε αυτούς που φτιάχνουν το πρόγραμμα».

Το παρασκήνιο πίσω από το «Αγρότης μόνος ψάχνει»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε και στο παρασκήνιο πίσω από το «Αγρότης μόνος ψάχνει» το οποίο δεν βγήκε τελικά στον τηλεοπτικό αέρα και εκείνη βρέθηκε στο «Κάτι Ξαναψήνεται». «Είχα έρθει εδώ, είχα υπογράψει για τον “Αγρότη”. Οι υπογραφές δεν λένε τίποτα. Είπες ξείπες. Υπογράψαμε μετά μια λύση και κάναμε το “Κάτι Ξαναψήνεται”».

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε περισσότερες πληροφορίες και εκείνη υπογράμμισε πως: «Ένα χαρτί απλό, όπως το διαζύγιο. Ότι χρόνο σπατάλησες και λεφτά στον δικηγόρο για να το φτιάξεις, σε ένα δευτερόλεπτο λύνεται. Μαζί με τη λύση είχα και το καινούργιο, μη με αφήσουν και στον αέρα. Είχανε φροντίσει να υπάρχουν δύο χαρτιά. Η λύση είναι ένα χαρτί. Ούτε καν πίσω. Μία παράγραφος».

Είναι έγκυος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

«Είσαι έγκυος;», ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε μονολεκτικά: «Όχι».