Με έναν πρωτότυπο τρόπο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει την παρουσίαση του νέου reality του ΣΚΑΪ, «Αγρότης μόνος ψάχνει».

Η «Queen Dina», όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της, εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» και, αρχικά, ενθουσίασε, τον παρουσιαστή, Νίκο Μουτσινά, με την ανανεωμένη της εμφάνιση.

«Αδυνάτισες!» σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς. «Και εσύ!» του είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Είναι στα συμβόλαια του ΣΚΑΪ! Στους όρους» είπε χιουμοριστικά ο παρουσιαστής.

Στην συνέχεια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενημέρωσε τον Νίκο Μουτσινά πως δεν πήγε στην εκπομπή με άδεια χέρια και πως του έχει πάει ένα δώρο. Ο Στέλιος Κλώνος προσφέρθηκε να φέρει το πακέτο μέσα στο πλατό και αυτό ήταν ένα τεράστιο δεμάτι με άχυρα το οποίο είχε πάνω του κραγιόν σε διάφορες αποχρώσεις.

«Εκεί τα αγόρια μας τα γλυκά, οι αγρότες μας, ψάχνουν να βρουν τα ταίρια τους. Οι κοπέλες θα πρέπει να είναι περιποιημένες. Να μην είμαι εκεί να δώσω μια βοήθεια;» ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες πως θα είναι στο τιμόνι της παρουσίασης του «Αγρότη μόνος ψάχνει».

«Δεν θα είμαι αγρότισσα αυτή τη φορά, είπα να παρουσιάσω και μια εκπομπή» είπε χιουμοριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τα γυρίσματα ξεκινούν τέλη Ιουνίου, αυτήν την στιγμή γίνεται το casting στους αγρότες και η εκπομπή η οποία θα προβάλλεται στην prime time θα βγει στον  «αέρα» του ΣΚΑΪ, το φθινόπωρο και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο.