Γι’ άλλη μια φορά ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ή αλλιώς «Μπόμπαινας» βρίσκεται εκτός MasterChef. Ο πολυσυζητημένος παίκτης του διαγωνισμού μαγειρικής του Star Channel συνάντησε την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και απάντησε και στον Ηλία Μαμαλάκη ο οποίος τον είχε χαρακτηρίσει «τοξικό». Μάλιστα, ο Μπόμπαινας δήλωσε έτοιμος να κάνει τον 18ο αρραβώνα του.

«Η εμπειρία στο MasterChef ήταν εξαιρετική. Θεωρώ πως βγήκα από τον στόχο μου γιατί υπήρξαν όλα αυτά τα θέματα μέσα στο σπίτι… Έχω κάνει μια διαδρομή μεγάλη μαγειρικά. Εργάζομαι τα τελευταία 6 χρόνια στο εξωτερικό, ιδιωτικά σε οικογένειες. Ο κόσμος νομίζει πως έκλεισα τη Μπόμπαινα και πτώχευσα. Τη Μπόμπαινα θα την ανοίξω ξανά με την πρώτη ευκαιρία και θέλω αυτοί που θα έρθουν πρώτοι να φάνε, να είναι αυτοί που με βρίζουν. Έχω κάνει 17 αρραβώνες και ετοιμάζομαι για το 18ο δαχτυλίδι» είπε αρχικά ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Σε ότι αφορά την αιχμηρή ανάρτηση που είχε κάνει ο Ηλίας Μαμαλάκης για τον Δημήτρη Ταϊρίδη στην οποία τον είχε χαρακτηρίσει «τοξικό», ο Μπόμπαινας απάντησε με ευγένεια.

MasterChef: Ο Μπόμπαινας απαντά στον Ηλία Μαμαλάκη που τον χαρακτήρισε «τοξικό»

«Ο κύριος Μαμαλάκης με αποκάλεσε τοξικό άνθρωπο και είπε κάποια αρνητικά σχόλια για μένα. Στα ιερά τέρατα της ελληνικής γαστρονομίας δεν απαντάς αρνητικά. Τους στέλνεις την αγάπη σου. Θα ήθελα πάρα πολύ εφόσον γνωρίσει τον Ταϊρίδη να ξαναβγεί και να πει τα ίδια πράγματα. Γιατί βλέπει ένα κομμάτι που έχει να κάνει με τις κάμερες και δε ξέρει τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι» είπε ο Δημήτρης Ταïρίδης.