Ο Νίκος Μουτσινάς, κατά τη διάρκεια του Stand up στην εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» σχολίασε την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη από το Survivor εξαιτίας της κίνησής του να κινηθεί απειλητικά κατά του Τάκη Καραγκούνια.

Αφού είδε το σχετικό απόσπασμα με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την απόφαση της παραγωγής του Survivor, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε πως: «Τον διώξανε τον Τσακατσούκα. Κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη. Μπράβο στην παραγωγή που καταδικάζει τη βία» ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε αιχμηρά: «Αλλά και ο Τάκης και ο Άρης… Ας μείνουμε στο καλό. Βία τέλος. Κανένα άλλο σοβαρό θέμα έχω;».

Υπενθυμίζεται πως λίγο καιρό πριν, ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας είχαν έναν άσχημο καυγά στο συμβούλιο του νησιού κατά το οποίο χρειάστηκε η παρέμβαση των ανθρώπων της παραγωγής του Survivor προκειμένου να τους χωρίσει και να μην ξεφύγουν τα πράγματα.

Στην συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε το «πράσινο» φως για να προβληθεί το επόμενο απόσπασμα του Survivor στο οποίο «πρωταγωνιστούσε» ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Κοντεύει να διαλυθεί το νησί κι αυτός “φτιάξε καφέ να στα πω”. Σαν τις γιαγιάδες στα χωριά που κάθονται στα μπαλκόνια, αλλά με 12 κοιλιακούς. Θα μείνει αυτός στο τέλος. Που φτάσαμε; Να προτιμάμε τον Εμμανουήλ» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.