Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τον Σώτη Βολάνη, στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (27/4). O αγαπημένος τραγουδιστής, που έχει δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό, εμφανίστηκε με νέο τραγούδι και πολλή διάθεση, να μοιραστεί όσα έζησε τα τελευταία χρόνια, μακριά από την πίστα.

Μπορεί να απείχε για καιρό ο Σώτης Βολάνης από τα δρώμενα και τις πίστες, αλλά το comeback του τα τελευταία του χρόνια ήταν φουλ δυναμικό.

Τον ανέκοψε, όμως, το κύμα της πανδημίας, ενώ ο ιός τον χτύπησε και τον ίδιο, όπως εξομολογήθηκε.

Περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο, λόγω κορονοϊού, την απόλυτη απομόνωση από τους αγαπημένους του και τις εικόνες που δεν μπορεί να ξεχάσει.

«Πέρασα με την κορώνα στενοχώρια και κλάμα. 17 ημέρες μέσα στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών. Το πέρασα πολύ δύσκολα, ήταν πνευμονία κι ήμουν για εντατική. Με έπιασε μέσα στις γιορτές κι είχα πυρετό. Μου είπε η μάνα μου να κάνω τεστ και δεν είχα και γεύση. Πήγα στο νοσοκομείο κι ήταν full. Με πήγαν επάνω για θεραπείες. Μόλις είδα ότι ήταν όλα γεμάτα είπα να υπογράψω να φύγω αλλά πού να πας;» είπε ο Σώτης Βολάνης και συνέχισε:

«Είδα θανάτους δίπλα μου. Κάνω την προσευχή μου και λέω Θεέ μου ευχαριστώ που έφυγα και με έκανες καλά. Τα 35 χρόνια που είμαι στη νύχτα δεν φτουράνε τίποτα μπροστά στις 17 ημέρες που ήμουν στο νοσοκομείο. Τώρα κατάλαβα τι σημαίνει υγεία» συμπλήρωσε ο Σώτης Βολάνης.

Ανανεωμένος, στα καλύτερά του, και με τις μπαταρίες του γεμάτες, μετά από μία μεγάλη αποχή δύο χρόνων, από τη νυχτερινή διασκέδαση, λόγω του covid 19, ο Σώτης Βολάνης, επέστρεψε δριμύτερος, στα «Λαδάδικα Αθήνας».

Ο σπουδαίος ερμηνευτής – διασκεδαστής, που μας έχει χαρίσει, τεράστια σουξέ, μαζί με την μοναδική Εβίτα Σερέτη, μία από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές, της νέας γενιάς, από το Σάββατο 9 Απριλίου, και κάθε Σάββατο και Κυριακές από νωρίς το βράδυ παρουσιάζουν ένα εκρηκτικό πρόγραμμα διασκέδασης.

Ο Σώτης Βολάνης τραγούδησε στην εκπομπή και το νέο του σουξέ με τίτλο «Πάνω από όλα σε γουστάρω», σε στίχους και μουσική του Σάκη Κώστα.