Το σημερινό επεισόδιο του Survivor είναι ιδιαίτερα εκρηκτικό, καθώς σύμφωνα με spoiler που διακινούνται η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου, παίκτες θα «λυγίσουν» μπροστά στις κάμερες, ενώ η αποχώρηση φέρεται ότι θα αφήσει τους πάντες «άφωνους».

Πιο αναλυτικά, σήμερα Μπλε και Κόκκινοι θα ριχτούν στο στίβο μάχης με στόχο να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, αφού σε λίγο καιρό θα γίνει το πάρτι της ένωσης και η επαφή με τις οικογένειες θα περιοριστεί ακόμη περισσότερο. Με βάση πληροφορίες που αναπαράγονται σε ψυχαγωγικές εκπομπές, φέρεται σήμερα να κερδίζουν οι Μπλε, «παγώνοντας» τους Κόκκινους, οι οποίοι ήθελαν ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η επερχόμενη αποχώρηση της Τετάρτης θα ταράξει την ισορροπία στη παραλία, αφού στο τάκο περιμένοντας την τελική ετυμηγορία του κοινού βρίσκονται οι Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Στέλλα Ανδρεάδου, Νίκος Γιάννης και Νίκος Αντωνόπουλος.

Οι αρνητικές αντιδράσεις στα social media και ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, που έχει κάνει άνω κάτω την ομάδα του. Όμως ο συγκεκριμένος παίκτης έχει ανατρέψει τις αρνητικές προβλέψεις από την προηγούμενη φορά που βρέθηκε στη κρίση του κοινού και σύμφωνα με ορισμένα spoiler φέρεται ότι τελικά θα αποχωρήσει ο Νίκος Αντωνόπουλος.

Μέχρι στιγμής, όμως δεν έχει «κλειδώσει» η αποχώρηση της Τετάρτης, ενώ σήμερα ακολουθεί ένα ανατρεπτικό επεισόδιο, με τα «μαχαίρια» να βγαίνουν για ακόμη μία φορά…