Η αγωνία χτύπησε κόκκινο στο Survivor το βράδυ της Κυριακής, περιμένοντας τον πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας που θα μας οδηγήσει στο πάρτι της Ένωσης.

Η λέξη ηρεμία είναι πλέον άγνωστη στην καλύβα των «Μπλε». Η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ μετά την πρώτη ψηφοφορία, έφερε και στο επεισόδιο της Δευτέρας (11/4) εντάσεις στην ομάδα και οι καβγάδες δεν έχουν σταματημό.

Ο Τάκης Καραγκούνιας αισθάνεται ανήμπορος να αντιμετωπίσει την κατάσταση που επικρατεί μέσα στην ομάδα. Ο Γιώργος Ταλάντσεβ είναι ένας ακόμη παίκτης που βγαίνει εκτός εαυτού, προσπαθώντας να συμβιώσει για ακόμη μία ημέρα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Οι «Μπλε» ζητούν απεγνωσμένα την αποχώρησή του. Ο Κωνσταντίνος, από την άλλη, δηλώνει πανέτοιμος να «ξεσκεπάσει» τους συμπαίκτες του ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας έκανε πολλούς να καρδιοχτυπήσουν. Ένας ασύλληπτος αγώνας που πραγματικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Συνέχισε το σερί των νικών της η «Κόκκινη» ομάδα;

Όχι, οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που δέχθηκαν το πλήγμα της ήττας και έπρεπε να ψηφίσουν τον παίκτη που θεωρούν πιο αδύναμο.

«Μπλε» και «Κόκκινοι» συναντήθηκαν στο τέλος της αγωνιστικής ημέρας στο Συμβούλιο του νησιού. Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα αφού ο Κωνσταντίνος δεν δίστασε να κάνει ηχηρές αποκαλύψεις για τους συμπαίκτες του.

Άκουσε όσα του προσάπτουν οι συμπαίκτες του, αλλά δεν έδωσε σημασία. Είπε τα δικά του και ξαφνικά σηκώθηκε και έφυγε εκνευρίζοντας τον Γιώργο Λιανό που τον εγκάλεσε στην τάξη.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έδωσε στεγνά τον Κωνσταντίνο δηλώνοντας ότι η ομάδα του δεν έπρεπε να κερδίσει και ότι η ομάδα του στηρίζει τους υποψήφιους της Κόκκινης ομάδας, προχωρώντας σε μια ανίερη συμμαχία προκειμένου να απαλλαγούν από τον συμπαίκτη του.

«Έχουμε κάνει έκκληση στο κοινό να στηρίξει τους τρεις υποψήφιους εκτός του Εμμανουήλ. Παιδιά σας στηρίζουμε, η Μπλε ομάδα σας στηρίζει» είπε προς τους παίκτες των Διασήμων.

Ποιοι είναι οι τελευταίοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, λίγο πριν την ένωση του φετινού Survivor;

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας είχαν την ίδια άποψη για το ποιος παίκτης πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα τους και τελικά ψηφίστηκε ο Νίκος Αντωνόπουλος.

Στη συνέχεια η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την μπλε ομάδα του Survivor, έδωσε στον τάκο την Στέλλα Ανδρεάδου.

Eνώ αντίστοιχα ο Στάθης Σχίζας ψήφισε για αποχώρηση τον Νίκο Γιάννη.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, η Στέλλα Ανδρεάδου, ο Νίκος Αντωνόπουλος και Νίκος Γιάννης είναι οι τέσσερις υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα.

Η Στέλλα ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να μιλήσει έτσι το έκανε ο Τάκης που δήλωσε ότι άφησε τη δουλειά της για να πάει στο ριάλιτι επειδή ήταν όνειρο ζωής της. «Όλη η Ελλάδα πρέπει να στηρίξει αυτήν την κοπέλα!» είπε με έμφαση.

Και φυσικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είχε να πει ότι και εκείνος έχει παρατήσει πολλές δουλειές και ότι ο κόσμος τον γνωρίζει γιατί εδώ και 20 χρόνια δουλεύει για την τηλεόραση!