Με εντάσεις ξεκίνησε το επεισόδιο της Δευτέρας (4/4) του Survivor στην ομάδα των Μπλε. Εκτός από το τρολάρισμα και το… θάψιμο στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος απέδωσε την υποψηφιότητά του στη ζήλια, μία ατάκα της Βρισηίδας Ανδριώτου και οι μούτζες της κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα ασυλίας ήταν αρκετά για να εκνευρίσουν τους παίκτες της ομάδας της, αλλά και τους Κόκκινους.

Ο στίβος μάχης για τη δεύτερη ασυλία ήταν πολύ απαιτητικός και σίγουρα δεν θα διευκόλυνε το έργο των Μαχητών.

Έπειτα από πολύ κόπο, τελικά οι Μαχητές δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν το σενάριο της ήττας, με τους Διάσημους να πανηγυρίζουν έξαλλα το σερί τους.

Πολύ άσχημα νέα περίμεναν στη συνέχεια τον Τάκη Καραγκούνια στο Survivor, ο οποίος έμαθε πως ο πολυαγαπημένος πατέρας του έφυγε από τη ζωή.

Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του και με πόνο ψυχής συνειδητοποίησε ότι δεν πρόκειται να ξαναδεί ποτέ τον μπαμπά του.

«Με πληροφόρησαν από την παραγωγή ότι έχασα τον πατέρα μου. Πέθανε ο πατέρας μου και εγώ είμαι εδώ… Όταν χάνεις έναν γονιό είναι κάτι πολύ σκληρό. Είμαι αδύναμος τελείως, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν είναι στο χέρι μου, δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι πολύ μπερδεμένος, είμαι στην άλλη άκρη του κόσμου. Και να θέλω να παραστώ και να τον αποχαιρετήσω στην τελετή δεν μπορώ. Να μπορούσα να είμαι εκεί και να συμπαρασταθώ στη μάνα μου. Να τον χαιρετούσα.

Υπερευχαριστώ τους ανθρώπους της παραγωγής, μου είπαν να πάρω το πρώτο αεροπλάνο να φύγω να πάω πίσω, δείχνουν την ανθρώπινη πλευρά τους. Πρέπει να τους το αναγνωρίσω αυτό και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Οι πτήσεις είναι μεγάλες τουλάχιστον 15 ώρες οπότε δεν θα ξαναδώ ποτέ τον πατέρα μου. κι όταν γυρίσω θα πάω να μιλώ σε έναν τάφο. Δεν πρόλαβα να του πω πατέρα συγχώρεσέ με, για όσα σου έχω κάνει, αν σε στενοχώρησα, την ευχή σουγια όσα σου έχω κάνει, αν σε στενοχώρησα, την ευχή σου. Ήταν ένας υπέροχος πατέρας που μας μεγάλωσε φτωχά αλλά με αξιοπρέπεια. Νιώθω τύψεις επειδή δεν του είπα σε αγαπώ και το έπαιζα σκληρός» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο παίκτης αποχώρησε από το συμβούλιο για να σκεφτεί τι ακριβώς θα κάνει.