Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor (Δευτέρα, 4/4) στην καλύβα των Μπλε τα σχόλια για τη στάση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, ο οποίος απέδωσε την υποψηφιότητά του στη ζήλια – είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και, μάλιστα στο Συμβούλιο της Κυριακής ψηφίστηκε από όλους τους συμπαίκτες του -, έχουν πάρει φωτιά με τον ίδιο τον παίκτη να θεωρεί πως οι συμπαίκτες του ενοχλήθηκαν που ένα «αστεράκι ήρθε στην καλύβα».

Το χορό του σχολιασμού άνοιξε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος μίλησε και για βίντεο που έχει κάνει ο κομμωτής στο Tik Tok: «Χθες στο συμβούλιο, που ήμουν σίγουρος ότι θα βγει υποψήφιος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, έλεγε με ζηλεύει όλη η ομάδα. Όταν βρισκόμουν στην Ελλάδα και είχα βγει ακόμα… Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι μια πολύ χαρακτηριστική φιγούρα του Tik Tok στην Ελλάδα. Με ζηλεύεις και ζηλεύεις τους εκατομμύρια κοιλιακούς μου και το μαύρισμά μου. Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο οι συμπαίκτες του παραξενεύτηκαν.

Χήρεψε η βασίλισσα Ελισάβετ και βρήκαμε το νέο βασιλιά. Παρεξηγήθηκε γιατί ο Σπύρος Μαρτίκας τον είπε πρίγκιπα κι απάντησε ότι δεν είμαι πρίγκιπας, αλλά ο βασιλιάς του Tik Tok». Στη συνέχεια ο Απόστολος Ρουβάς συμπέρανε ότι μάλλον ο Κωνσταντίνος δήλωσε συμμετοχή σε λάθος, ριάλιτι ενώ ο Γιώργος Κατσαούνης σημείωσε πως δεν έχει καταλάβει τι είναι πείνα.

«Για ποιο λόγο να τον ζηλέψουμε, για το μαλλί του και τα πρησμένα μαγουλάκια του;»

Οι συμπαίκτες του έκαναν ξεκάθαρο τον λόγο που τον ψήφισαν, αλλά ο Κωνσταντίνος ισχυρίστηκε, λοιπόν, πως έφερε φως με την παρουσία του κι όλοι τον ζηλεύουν. Ο Τάκης Καραγκούνιας δεν άντεξε με όσα άκουσε στο χθεσινό συμβούλιο κι είπε: «Ειλικρινά πόσο αστεία ήταν αυτά που είπε και πόσο πολύ υποτιμά ο ίδιος τον εαυτό του κι όχι εμείς. Είπε ότι είναι καλύτερος αγωνιστικά από πολλά άτομα στην ομάδα κι ότι τον ζηλεύουμε και για αυτό τον ψηφίζουμε. Αναρωτηθήκαμε όλοι τι εννοεί με τη λέξη ζήλια. Για την αγωνιστικότητά του, για το χαρακτήρα του, για αυτό που είναι; Για το μαλλί του, για τα πρησμένα μαγουλάκια του; Για ποιον λόγο;»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Ήρθα σαν αστεράκι και ίσως ενοχλήθηκαν από το φως μου

Εκείνος νιώθει αδικημένος από τη συμπεριφορά της ομάδας του που τον έχει στοχοποιήσει…

«Ένας λόγος που με ζηλεύουν οι συμπαίκτες μου είναι ο χαρακτήρας μου και η προσωπικότητά μου. Είμαι άνθρωπος με προσωπικότητα που μιλάω και δεν κάνω πίσω. Ίσως ήρθα σαν αστεράκι στην καλύβα και ορισμένοι ενοχλήθηκαν από το φως μου» τόνισε.

Ο παίκτης μάλιστα θεωρεί πιο αδύναμες από αυτόν τις Βρισηίδα και Ευρυδίκη, τις δύο πιο αγαπημένες του παίκτριες όπως τόνισε, οι οποίες αυτή την εβδομάδα δεν έφεραν νίκη, άρα δεν υπάρχει – όπως είπε – αξιοκρατία στην ψήφο. Τις αγαπάω και είμαι πολύ κοντά τους, με την Ανδριώτου να διαφωνεί μιλώντας και για τον εαυτό της και για την Παπαδοπούλου.

Η ζήλια λοιπόν είναι ο λόγος που πιστεύει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ότι έχουν πέσει όλοι πάνω του μόνο που το Twitter είχε διαφορετική άποψη και τον έσφαξε χωρίς… βαμβάκι.

https://twitter.com/drakou_rena/status/151104966047920128